Winnaar BankGiro Loterij The Big Picture aflevering 1

Studiokandidaat Ferry wint € 5000,- in eerste aflevering

Zondagavond was de eerste aflevering van BankGiro The Big Picture, de nieuwe spelshow van RTL 4 die wordt gepresenteerd door Robert ten Brink. Ruim 1,1 miljoen mensen zagen studiokandiaat Ferry van der Meer uit Den Haag naar huis gaan met een bedrag van € 5.000,-. The Big Picture behoort daarmee tot de tien best bekeken programma’s van afgelopen zondag.

Van der Meer besloot te stoppen bij een vraag over de namen van de hondjes van Pim Fortuyn. Hij stond toen op een bedrag van € 10.000,-. Bij de eerdere vragen had hij twee hulplijnen ingezet. Aan deze hulplijnen zijn deelnemers van de BankGiro Loterij gekoppeld en zij krijgen beiden 25% van het uiteindelijke gewonnen bedrag, dus € 2.500,-. Van der Meer zelf houdt zodoende een bedrag van € 5000,- over. Een gelukkige deelnemer van de BankGiro Loterij thuis ontvangt uit handen van Leontine Borsato hetzelfde bedrag als de studiokandidaat. Wie dit is? Dat kunt u aanstaande zondag zien in BankGiro Loterij The Big Picture.


Tijdens en na de uitzending werd druk getweet over The Big Picture en het spelen via de app. Hieronder een paar reacties van Twitter.

Tweet 1 Tweet 2

Alle winnaars BankGiro Loterij The Big Picture aflevering 1

Studio Kandidaat:
Ferry van der Meer € 5.000,-

Thuiswinnaar
Dhr P.A. Schoormans € 5.000,-

Hulplijnen

Mevr V. Foe € 2.500,-
Dhr T. Ruygrok € 2.500,-
Dhr F.C. Bak (reserve) € 1.250,-
Mevr. K. van Loon (reserve) € 1.250,-
Dhr. R.W. van der Roest (reserve) € 1.250,-