The Big Picture

The Big Picture-kandidaat Mark: “ontzettend blij!”

8 februari 2016 - Mark was afgelopen zondag als studiokandidaat te zien in de tweede aflevering van The Big Picture. De inwoner van Bunnik was eigenlijk als chaperon van zijn zus naar de studio afgereisd, maar mocht uiteindelijk zelf achter de desk naast Robert ten Brink plaatsnemen. Dat leverde hem € 10.000,- op.

"Mijn zus had zichzelf opgegeven als kandidaat voor het programma. Maar uiteindelijk was ik het die werd uitgekozen om het spel te spelen! Merkwaardig genoeg was ik best wel nerveus. En dat terwijl ik helemaal geen nerveus type ben. Maar ja, het is toch je ‘chance to be a millionaire!'. Ik had me beter kunnen voorbereiden, denk ik nu achteraf. Aan de andere kant: ik ben een gelukkig mens en ik hoef helemaal niet heel rijk te worden", aldus de winnaar na afloop, die na het beantwoorden van negen vragen met een geldbedrag van € 10.000,- naar huis ging.

Twee derde voor zus

"Ik ben ontzettend blij met de € 10.000.-. Ik heb een hele oude auto, dus ik was al aan het sparen voor een nieuwe. Dat wordt nu een iets mooiere. twee derde van het bedrag geef ik aan m'n zus. Dat hadden we afgesproken. Dankzij haar zat ik immers in de studio!"

Thuiswinnaar

In de uitzending was ook te zien hoe Sabine uit Pijnacker thuis werd verrast door Leontine Borsato. Als deelnemer in de BankGiro Loterij won zij hetzelfde bedrag als studiokandidate Lotte in aflevering 1 bij elkaar speelde: € 12.500,-.

Sabine, die sinds een jaar meespeelt met de BankGiro Loterij, reageerde blij verrast: "Dat is zeker een hele mooie cheque! Van het geld wil ik graag op vakantie met mijn man en drie kinderen."

Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer