The Big Picture kijktips

Tips om kijken naar The Big Picture nóg leuker te maken

BankGiro Loterij The Big Picture is terug met een tweede seizoen. Elke uitzending maken kandidaten in de uitzending kans op bedragen tot wel € 1 miljoen! De interactieve spelshow, met presentator Robert ten Brink, is tot en met 11 oktober iedere zondag te zien op RTL 4, om 22.30 uur.

Zit u zondagavond ook voor de buis? Zo maakt u kijken naar The Big Picture nóg leuker en spannender!

Tip 1: Download de The Big Picture App voor uw smartphone

Heeft u een smartphone met iOS of Android, dan kunt u ook dit seizoen weer gebruikmaken van de The Big Picture App en thuis meespelen met het spel. Beantwoordt u de meeste vragen goed? Dan maakt u kans op € 3.000,-! App-spelers die winnen komen bovendien live, met hun eigen foto, in de uitzending.

Tip 2: Kijk oude afleveringen van The Big Picture terug

Begin dit jaar werd het eerste seizoen van The Big Picture uitgezonden. Kijk een aantal van deze oude afleveringen terug om alvast in de stemming te komen. Aflevering 2 bijvoorbeeld, waarin twee kandidaten met een geweldig bedrag naar huis gingen. Zo krijgt u meteen een idee van wat voor een vragen er voorbij kunnen komen.

Tip 3: Speel mee in de BankGiro Loterij

Bent u deelnemer in de BankGiro Loterij, dan is The Big Picture voor u extra leuk! Want u maakt thuis automatisch kans op het bedrag dat de studiokandidaat wint. Hoe meer de kandidaat op tv wint, hoe meer ook u kunt winnen. En dat kan oplopen tot maar liefst € 1 miljoen!

Tip 4: Volg de BankGiro Loterij op Facebook

Volgt u de BankGiro Loterij al op Facebook? Daar worden namelijk regelmatig The Big Picture oefenvragen geplaatst. Zo bent u zondagavond op en top voorbereid. Ook kunt u hier de komende weken video’s van thuiswinnaars en foto’s achter de schermen verwachten.

Tip 5: Volg en gebruik #TheBigPicture op Twitter

Veel kijkers tweeten tijdens de uitzending met de hashtag #TheBigPicture. Op deze manier kunt u eenvoudig actuele berichten over het programma terugvinden én zelf berichten delen over gestelde vragen, een gevatte opmerking van Robert ten Brink of keuzes van de studiokandidaat.

Tip 6: Neem vooraf goed de spelregels door

Neem voor de uitzending nog even op uw gemak de spelregels van The Big Picture door. U vindt er bijvoorbeeld uitleg over het kopen van antwoorden, de Alles-of-niets-vraag en de Sneak Preview, die vanaf stap 8 op de geldladder van toepassing is. Zo komt u tijdens de show niet voor verrassingen te staan.