Grote zaal

Uitgelicht: 3 bijzondere belevenissen

27 juni 2016 - Deze zomer staan er weer een reeks unieke evenementen bij onze partners op stapel, speciaal voor u als BankGiro Loterij-deelnemer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een culinair bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum ná sluitingstijd of een bijzondere filmvertoning met diner in het Koninklijk Concertgebouw?

En dat is slechts een greep uit het aanbod. Bekijk alle belevenissen op DeelnemersVoordeel of de VIP-KAART website onder ‘Kans op’.

Avondopenstelling Openluchtmuseum

Op zaterdagavond 30 juli opent het Nederlands Openluchtmuseum speciaal haar deuren voor 80 deelnemers van de BankGiro Loterij. Drie bijzondere rondleidingen staan er gepland, met een licht culinair tintje. Zo kunt u koken met en proeven van oude cultuurgewassen, wordt u aan het werk gezet in de Kruidentuin en kunt u verse bijenhoning proeven, onder het toeziend oog van een imker.

Wilt u hier bij aanwezig zijn? Deze belevenis verschijnt in de loop van volgende maand op uw persoonlijke pagina en de VIP-KAART website.

Robeco Summer Night in het Concertgebouw

Binnenkort kunt u via uw persoonlijkse pagina ook kans maken op de allerlaatste kaarten voor de Robeco Summer Night in het Koninklijk Concertgebouw op 16 juli. Dit bijzondere evenement - een filmvertoning met muzikale begeleiding van het Metropole Orkest - is helemaal uitverkocht, maar speciaal voor BankGiro Loterij-deelnemers zijn er een paar plaatsen vrijgehouden. In de Grote Zaal én aan een van de tafels van het Robeco Summer Restaurant in de Spiegelzaal. Voorafgaand aan het concert kunt u daar genieten van een uitgebreid diner.

Wilt u hier kans op maken? Houd uw DeelnemersVoordeel in de gaten!

Zomerse avond met Franse modernisten

Op 6 augustus kunnen BankGiro Loterij-deelnemers terecht bij Singer Laren, de voormalige villa van het Amerikaanse kunstenaarsechtpaar William en Anna Singer. Daar kunt u met volle teugen genieten van een zomerse avond met de Franse modernisten: een verzameling kleurrijke, bijzondere werken van o.a. Gustave Courbet, Georges Seurat, Paul Gauguin en zelfs van Pablo Picasso. Bij mooi weer staat er bovendien een borrel voor u klaar in de tuin.

Ook dit evenement vindt u binnenkort op DeelnemersVoordeel en de VIP-KAART site.