Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Uitgelicht: zes € 10.000 winnaars vertellen…

19 juni 2018 - Bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs. Iedere maand wint er iemand € 1 miljoen, iedere week is er een winnaar van € 100.000,- en daarnaast maken wij iedere dag de winnaar van € 10.000,- bekend.

Met deze geldbedragen gaan er allerlei wensen in vervulling. Afgelopen maand verrasten we onder meer de volgende winnaars met een cheque:

€ 10.000,- voor Theo en Klaas

Theo en zijn vrouw uit Haarlem verrasten we thuis met de cheque van € 10.000,-. Theo vertelt enthousiast: “Wát zijn we hier blij mee! Mijn vrouw en ik hebben twee wensen: we zouden altijd nog eens een cruise willen maken en we zouden dolgraag de Chinese Muur bezoeken. Wie weet komt één van die twee wensen nu uit!”

Klaas uit Heiloo was niet thuis toen we aanbelden, maar zijn vrouw Agnes deed met alle liefde de deur open. Waar ze de prijs aan wil uitgeven weet Agnes meteen: “We willen al een tijdje een mooie nieuwe bank. Die gaat er nu zeker komen! Als we dan op de bank zitten, kunnen we steeds terugdenken aan deze mooie prijs. Mocht er nog iets overblijven, dan gaan we misschien kijken voor een nieuwe keuken.”

Een reis naar Afrika en een cruise naar Brazilië

Ook Arjan uit Schiedam mochten we blij maken. Hij zag het totaal niet aankomen: hij speelt pas een half jaar mee en viel eerder ook al in de prijzen: “Onlangs hebben we ook al kaartjes voor Ouwehands Dierenpark gewonnen, maar dit slaat natuurlijk alles. We zouden dolgraag een reis naar Afrika maken samen met onze twee dochters. Die reis komt nu wel heel dichtbij!”

Marcel uit Veldhoven viel ook in de prijzen en vertelt: “Mijn vrouw Mariette en ik zijn met pensioen en willen heel graag een cruise naar Brazilië maken. Met dit geldbedrag gaan we lekker van het leven genieten!”

Een grote verrassing voor winnaars uit Voorburg en Waddinxveen

Toen we bij Irene uit Voorburg aanbelde, deed ze met een grote glimlach de deur open: “Al lange tijd lijkt het me leuk om samen met mijn dochter op citytrip te gaan. We zouden bijvoorbeeld naar Lissabon kunnen gaan. Dat lijkt me heerlijk!”

En ook de 27-jarige Rik uit Waddinxveen was compleet overrompeld toen we hem de cheque van € 10.000,- aanboden: “Wat is dit een grote verrassing! Een deel zet ik op mijn spaarrekening en ik gebruik een deel voor een fijne vakantie. Ik ga het in ieder geval niet allemaal in één keer opmaken.”