Beleef meer in Nederland!

20 september - Heeft u zin in een leuk uitje dit of volgend weekend? Bekijk de derde aflevering van Ga Wééég! en laat u inspireren! Michelle heeft drie leuke uitstapjes voor u geselecteerd in bovenstaande video!

Kans maken op kaarten voor Opera voor dummies?

Ontdek op zaterdag 29 september de wereld van de opera! Speciaal voor iedereen die de kunstvorm opera wilt ontdekken, organiseert De Nationale Opera een exclusieve kennismaking met een van de beste operahuizen ter wereld en een van de bekendste opera’s aller tijde: Die ZauberflöteWij verloten vanaf vrijdag 2 kaarten voor dit exclusieve evenement via Facebook!

Wilt u hier kans op maken? Like onze pagina, doe mee en mis geen winactie meer!

Programma

15:30 uur: Inloop en ontvangst 
16:00 uur: Opera voor Dummies! *
17:15 uur: Rondleiding 
18:15 uur: Diner in het theater 
19:30 uur: Aanvang voorstelling Die Zauberflöte 
Pauze Drankje en dessert 
22:30 uur: Einde voorstelling

Tijdens Opera voor Dummies geven een pianist en een artiest u een verrassende inleiding op de voorstelling en leert u meer over de kunstvorm opera. Tijdens de rondleiding komt u zowel voor als achter de schermen van het theater; u brengt onder andere een bezoek aan het achtertoneel, de kostuumateliers en de repetitiestudio’s.

Vaker tips om erop uit te gaan? Abonneer u dan op ons YouTube-kanaal.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer