Unieke belevenissen in september en oktober

Wij vinden dat kunst en cultuur het leven rijker maakt. Om die reden organiseert de BankGiro Loterij regelmatig, en speciaal voor u als deelnemer, unieke belevenissen. Hierbij gaan deuren open die voor het normale publiek (nog even) gesloten blijven. Ook voor de komende weken zijn er weer bijzondere arrangementen samengesteld. U kunt via uw persoonlijke pagina kans maken hierbij aanwezig te zijn. Hieronder een aantal highlights.

Gouden Kalveren

Het onbetwiste hoogtepunt van het Nederlands Film Festival: het gala van de Nederlandse film met de uitreiking van de Gouden Kalveren, de belangrijkste filmprijzen van het land. En u kunt daarbij zijn! Tot en met 23 september 11.00 uur kunt u meedingen via DeelnemersVoordeel: snelheid is dus geboden! Na afloop van de uitreiking van de Gouden Kalveren bent u welkom op het filmbal tussen alle sterren van de avond. Deze avond, op vrijdag 2 oktober, is inclusief diner en een overnachting in een hotel in Utrecht.

De Koningssloep is terug!

De Gouden Koets te water, zo wordt deze prachtige sloep ook wel genoemd. Volgens Het Scheepvaartmuseum is de 17 meter lange Koningssloep één van de meest populaire objecten in de collectie. De deels vergulde sloep werd in 1818 voor Koning Willem I gebouwd en in 1962 voor het laatst gebruikt tijdens het zilveren huwelijksfeest van Koningin Juliana en Prins Bernhard. 'De Koningssloep heeft een zeer speciale plaats in de harten van de Nederlanders. We kijken ernaar uit om de sloep, dankzij de genereuze bijdrage van de BankGiro Loterij, weer aan iedereen te kunnen tonen', aldus Henk Dessens, Directeur Collecties van Het Scheepvaartmuseum. Op 15 oktober kunt u al een exclusief kijkje nemen! Kijk op Mijn BankGiro Loterij voor de voorwaarden.

Meer mooie belevenissen

Er staan nog veel meer mooie belevenissen op de planning voor de komende tijd. Binnenkort kunt u onder andere kans maken op een exclusieve en heerlijke High Tea in het historische grachtenpand Willet Holthuysen aan de Amsterdamse Herengracht. Met uw kind kunt u snurken tussen de dino’s en puzzelen met dinobotten in Naturalis. Daarnaast bieden we onze deelnemers een unieke kans om aan de lange rij voor het Anne Frank Huis te ontsnappen. U mag – op een moment zonder toeristen – in alle rust deze bijzondere en belangrijke plek bezoeken.

Wilt u hier niets van missen? Op DeelnemersVoordeel vindt u het meest actuele aanbod.