Spaans

Uw eigen Spaanse meesterwerk schilderen?

30 maart 2016 - Een groot feest in het Van Abbemuseum, proosten met rokende reageerbuiscocktails en uw eigen Spaanse meesterwerk schilderen! Heeft u al een (gratis) persoonlijke pagina op Mijn BankGiro Loterij óf bent u de trotse bezitter van een VIP-KAART? Dan kunt u ook deze maand weer kans maken op bijzondere belevenissen, waarbij voor u deuren opengaan die voor anderen gesloten blijven. Een mooie start van de lente!

Feest bij het Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum bestaat dit jaar 80 jaar en dat wordt gevierd! Van donderdag 14 april 11.00 uur tot zondag 17 april 19.00 uur is het museum - 80 uur lang - non-stop geopend. Het Van Abbemuseum pakt in deze 80 uur flink uit met een speciaal programma. Zo staat er op donderdag 14 april een lange filmnacht op het programma, met doorlopend films uit de collectie van het museum. Vierkante ogen? Doe gerust een dutje in uw museumbed en laat u op vrijdagochtend trakteren op een ontbijt!

Op zaterdag 16 april wordt de tentoonstelling ‘De Jaren 80’ feestelijk geopend met Young Art Night. Ook deze nacht kunt u uw hoofd en voeten te rusten leggen in een bed in het museum en de volgende ochtend staat er ook een ontbijtje voor u klaar.

Voor beide avonden mogen wij 2 x 2 toegangskaarten verloten. Houd hiervoor Mijn BankGiro Loterij in de gaten.

Het nieuwe dak van NEMO

Het nieuwe dak van NEMO, waarop binnenkort de vaste tentoonstelling ‘Energetica’ te zien is, wordt eind april officieel geopend. Als BankGiro Loterij-deelnemer bent u al op vrijdagavond 22 april welkom. NEMO nodigt maar liefst 1.500 deelnemers uit om tijdens deze exclusieve avondopenstelling gezamenlijk, met rokende reageerbuiscocktail, te proosten op het nieuwe dak. Daarnaast worden er allerlei speciale workshops georganiseerd.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Houd DeelnemersVoordeel of de Kans op-pagina van de VIP-KAART in de gaten.

Workshop ‘Spaans meesterwerk’

Benieuwd of er een getalenteerd kunstenaar in u schuilt? Op zondag 24 april kunt u aanwezig zijn bij een unieke schilderworkshop in de Hermitage in Amsterdam. Na een inspirerende rondleiding gaat u aan de slag met uw eigen ‘Spaanse meesterwerk’.
De contrastrijke portretten van El Greco, Velázquez en Goya dienen tijdens deze dag als inspiratiebron. Wilt u dit niet missen? Op DeelnemersVoordeel vindt u binnenkort meer informatie.

Foto: Evert Elzinga

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer