BankGiro Loterij The Big Picture

Veel blije winnaars bij BankGiro Loterij The Big Picture

Zondag 1 februari startte de spannende spelshow BankGiro Loterij The Big Picture op RTL 4. Presentator én ambassadeur van de BankGiro Loterij Robert ten Brink wist de eerste vijf weken lang ruim 1 miljoen kijkers op de bank te boeien, tijdens de laatste aflevering keken ruim 900.000 mensen. Er kwamen veel winnaars voorbij. Wat gaan zij doen met die mooie geldbedragen? Emma, Ida en Thomas vertellen.

In de tweede aflevering van BankGiro Loterij The Big Picture speelde Emma ogenschijnlijk zonder al te veel moeite een flink bedrag bij elkaar van 150.000 euro. Emma (28 jaar): “Ik vond het geweldig dat ik als kandidaat naar voren mocht komen. Zo’n kans krijg je maar één keer in je leven. Robert stelde me erg op mijn gemak, zodat het voelde alsof ik daar alleen met hem stond. Het begint nu eigenlijk pas te landen dat ik zoveel geld heb gewonnen. We willen heel graag ons huis verkopen en iets nieuws gaan kopen. Ik heb ook wat vakantieboeken opgehaald. Wie weet gaan we in het najaar wel een keertje weg. En ik wil een dag flink gaan shoppen!”

Studiowinnaar The Big Picture Emma

Emma en Robert ten Brink na afloop van de show.

Je wint wel eens een klein prijsje…
Omdat Emma in de tweede aflevering in de studio 150.000 euro won, ontving een deelnemer van de BankGiro Loterij thuis ook dit bedrag. Leontine Borsato bezocht Ida (80 jaar) thuis om haar het nieuws te brengen. Ida had het nooit verwacht: “Mijn man en ik spelen al heel lang mee. Je wint wel eens een klein prijsje, maar ik had nooit gedacht dat ik dit zou winnen. Het was echt een verrassing! Ik heb vier dochters en zeven kleinkinderen. Een fantastisch gezin. Ik ben heel blij dat ik hen allemaal wat kan geven en daarnaast bewaar ik ook wat voor als mijn man en ik zelf wat nodig hebben. Ik heb al wel bedacht dat ik nieuwe stoelen en een bankje wil kopen.”

The Big Picture thuiswinnaar Ida

Een dolblije Ida samen met Leontine Borsato.

Zo onwerkelijk
Thomas (34 jaar) kwam in de vierde aflevering als kandidaat naast Robert ten Brink te staan. Na de achtste vraag besloot hij te gaan voor het bedrag van 50.000 euro. Thomas: “Het voelde zo onwerkelijk om mee te doen aan het spel. Het was best spannend om in de arena te staan. Maar eenmaal aan de tafel, bij de knop, kwam ik in het spel. Robert is enorm professioneel en betrokken bij de kandidaten. Van tevoren had ik niet bedacht wat ik zou gaan doen als ik een mooi bedrag zou winnen. Ik wil de 50.000 euro graag gebruiken voor de hypotheek van mijn eerste huis, waarschijnlijk in de buurt van Den Haag.”

Studiowinnaar The Big Picture  Thomas

Thomas speelde een bedrag van € 50.000,- bij elkaar.

Wie won wat?

Iedere week werden deelnemers van de BankGiro Loterij blij gemaakt met prijzen. Wat wonnen alle studiokandidaten en daarmee dus ook de thuiswinnaars?

Aflevering 1:
Ferry uit Den Haag won in de studio 5.000 euro en maakte daarmee een deelnemer uit Oosterhout blij.

Aflevering 2:
In deze aflevering waren er twee winnaars in de studio: Carmen uit Ulvenhout won 37.500 euro en Emma uit Vaassen won 150.000 euro. De thuiswinnaars kwamen respectievelijk uit Den Haag en Maastricht.

Aflevering 3:
Femke uit IJmuiden won in de derde aflevering 5.000 euro. Een deelnemer uit Hondelersdijk ontving uit handen van Leontine Borsato een cheque met hetzelfde bedrag.

Aflevering 4:
In de vierde aflevering ging Pascal uit Veghel naar huis met 5.000 euro en maakte daarmee een deelnemer uit Hilversum 5.000 euro rijker.
Studiokandidaat Thomas uit Den Haag won 50.000 euro. Een inwoner uit Rotterdam kreeg van Leontine Borsato ook een cheque met 50.000 euro.

Aflevering 5:
Farah uit Wassenaar weet 150.000 euro bij elkaar te spelen en maakt daarmee een deelnemer uit Zuidhorn blij. Ook hij ontvangt een cheque van 150.000 euro.

Aflevering 6:
In de laatste aflevering weet Dolinda zonder hulplijnen 20.000 euro bij elkaar te spelen. Een deelnemer uit Utrecht ontvangt dankzij Dolinda ook 20.000 euro.