Mark belt Dianne

Videobellen met Mark en dan ben je ineens € 10.000,- rijker

“Ik weet natuurlijk niet hoe het is om aan de deur met een cheque verrast te worden want dat heb ik nog nooit meegemaakt” vertelt de 51-jarige Dianne uit Leiden.

Nu weet Dianne inmiddels hoe het is om op een heel bijzondere manier verrast te worden op afstand: zij werd tijdens een videogesprek verrast door de BankGiro Loterij met een cheque van € 10.000,-. Dianne reageert enthousiast en vertelt hoe het is om een prijs te winnen in deze tijd.

“Ik vond het videobellen heel erg leuk! Het was weer eens wat anders. Meestal praat ik gewoon via de telefoon, zonder beeld, dus het was eerst even wennen. Maar het is gelukt hoor! Ik weet natuurlijk niet hoe het is om aan de deur verrast te worden, want dat heb ik nog nooit meegemaakt. Voor mij was dit dus goed en toch ook persoonlijk.”, vertelt Dianne over het moment dat zij het videogesprek ontving.

Nieuw bankstel

Dianne kon niet geloven dat zij in de prijzen was gevallen: “Ik was zo verrast en ik geloofde het eerst niet! De avond erna heb ik wel een traantje gelaten: toen besefte ik pas dat het écht was. Het komt altijd goed uit om iets achter de hand te hebben, al helemaal in deze tijd. Door de maatregelen rondom het coronavirus zit je nu veel meer thuis. Je ziet dan ineens allemaal achterstallige dingen in het huis. Ik wist daarom meteen wat ik als eerste met de prijs zou gaan doen: ‘Een nieuw bankstel kopen!’. De komende tijd zitten mijn vier kinderen en ik waarschijnlijk nog veel thuis, dus een goede bank kunnen we dan goed gebruiken.”

Reis naar Indonesië

Dianne heeft nog een wens: “Ik zou ook nog heel graag met mijn vier kinderen een reis naar Indonesië maken. We hebben daar vroeger gewoond en ik wil ze graag nog een keer alles laten zien. Helaas zit een vakantie er voorlopig niet in, maar het is een mooie reis om in het vooruitzicht te hebben.”

Geen musea bezoeken

“Sinds de dinosaurus Trix dankzij de BankGiro Loterij in Naturalis te zien is, speel ik al mee. Ik vond dat zo mooi! Mijn jongste zoon houdt net als ik heel erg van dinosaurussen. We maken daarom ook veel gebruik van mijn BankGiro Loterij VIP-KAART. Op dit moment kunnen we natuurlijk even geen musea bezoeken, maar we kunnen niet wachten tot we weer samen op pad kunnen gaan. ”