Anton Corbijn in het Gemeentemuseum Den Haag

Vier unieke cultuurbelevenissen bij de BankGiro Loterij

In de maand april zijn er weer tal van exclusieve cultuurbelevenissen te winnen voor deelnemers. Wilt u ook kans maken op exclusieve cultuurbelevenissen? Kijk dan regelmatig op DeelnemersVoordeel via
Mijn BankGiro Loterij

Dat cultuur verbindt, inspireert en verrijkt hebben onze deelnemers in maart gemerkt. Zij waren te gast bij een aantal exclusieve culturele belevenissen die de BankGiro Loterij samen met een aantal culturele partners organiseerde:

Een aantal reacties van deelnemers op hun bijzondere culturele prijs: 

Mevrouw Gorin uit Amstelveen was te gast in Tassenmuseum Hendrikje voor een rondleiding en High Tea. Mevrouw Gorin is al jaren deelnemer van de BankGiro Loterij en een enorm liefhebber van cultuur en van tassen. “Ik zou zelf een tassenmuseum kunnen beginnen”, vertelt ze lachend. “Ik vind dit echt een hele leuke prijs. Zoiets maak je normaal gesproken niet mee.”

Winnaars in Tassenmuseum Hendrikje

Winnaars genieten van de High Tea in Tassenmuseum Hendrikje

Sjoukje van der Meulen gaf deelnemers een rondleiding door De oase van Matisse in het Stedelijk Museum Amsterdam: “Wat dit bezoek heel bijzonder maakt is dat het ‘s avonds is. De deelnemers hebben heel veel ruimte om de tentoonstelling over Matisse goed te bekijken.”

Winnaars bij de rondleiding in Het Stedelijk

Winnaars bekijken een van de werken in Het Stedelijk Museum bij de tentoonstelling: de Oase van Matisse.

Rina en Frank uit Voorschoten bezochten de  exclusieve avondopenstelling van de tentoonstelling Late Rembrandt in het Rijksmuseum. Het echtpaar speelt al jaren mee met de BankGiro Loterij: “Wat een indrukwekkende tentoonstelling! We zijn bewust met de BankGiro Loterij gaan meespelen voor het Rijksmuseum. Zo’n uniek kijkje is echt een toegevoegde waarde.”

Late Rembrandt in het Rijksmuseum

De tentoonstelling Late Rembrandt in het Rijksmuseum werd door veel winnaars als indrukwekkend ervaren.

Gerdi en Jan uit Naaldwijk waren VIP-gast tijdens de opening van de fototentoonstelling Anton Corbijn in het Gemeentemuseum Den Haag. Jan: “Het is fantastisch om bij de VIP-opening te zijn. De steun van de BankGiro Loterij aan culturele organisaties wordt zo wel heel tastbaar.”

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer