Brenda met gezin

Vier winnaars, vier keer € 10.000,-

Bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs! Afgelopen jaar ging er namelijk elke maand een miljoen, elke week € 100.000,- én elke dag € 10.000,- de deur uit. Dit betekent dat wij in 2019 een hoop deelnemers hebben mogen verrassen met een cheque. Zo ook Brenda, Dionira, Liduina en Jeffrey.

Zij wonnen elk 10.000 euro in de trekking van de BankGiro Loterij. We spraken hen om te vragen hoe het met ze gaat en blikken terug naar dát moment. Wat deden zij met hun prijs?

Brenda (55) uit Wateringen

“Mijn zoon zei nog: ‘Ze zullen niet zomáár komen hoor mam!’ Maar ik heb er niet wakker van gelegen. Totdat de hele ploeg toch ineens op de stoep stond, dat was toch wel heel spannend én leuk! Inmiddels zijn mijn man en ik met elk van onze kinderen, drie in totaal, met hun ‘aanhang’ een weekendje weggeweest. Quality time!”

Dionira uit Amsterdam

“Ik dacht dat ik droomde! Ik kon mijn oren niet geloven. Mijn man was niet thuis toen jullie kwamen. Daarom nam ik de cheque in ontvangst. Deze heeft een mooi plekje op ons bureau gekregen. Ook heb ik de krant bewaard waar ik in stond. Mijn man gaat samen met onze zoon binnenkort naar Curaçao en onze dochter is pas verhuisd. Voor haar hebben we een leuk cadeau kunnen kopen. We zijn nog steeds ontzettend blij!”

Liduina (63) uit Amersfoort

“Heel fijn om zoiets te winnen, vooral als je het al niet zo breed hebt. Ik ben blij dat ik nu iets meer kan uitgeven, maar ik heb niet alles in één keer uitgegeven! Deze zomer wil ik graag mijn ouders bezoeken in Brazilië. Of in december om samen kerst te vieren. Dat moeten we nog even zien. Tot die tijd houden we het nog even op de spaarrekening.”

Jeffrey (26) uit Veghel

“Dat was wel even schrikken! Ze hadden mij met een list laten thuisblijven, ik verwachte namelijk een pakketje waar ik voor moest tekenen. Na het winnen van deze prijs heb ik eerst mijn studielening stopgezet! Grappig was dat ik pas een paar maanden meespeelde. Wat een geluk! Met kerst ben ik wezen shoppen bij de kledingzaak waar mijn moeder werkt. Deze lente ga ik met wat vrienden een weekend weg. De reacties van dorpsgenoten waren allemaal ook heel positief. Daar ben ik erg blij mee!”