"Wat een rijkdom, nu loop ik zo de Biesbosch in"

26 juni 2017 - We dromen er allemaal wel eens van: een groot geldbedrag winnen. En dan vooral over wat je er mee zou doen. De 55-jarige Albert uit Raamsdonkveer heeft uitgebreid over die vraag na kunnen denken. Hij werd begin mei verrast door de BankGiro Loterij met € 100.000,-. "Ik ga er een huisje in de natuur van kopen."


Samen met zijn moeder, met wie hij een hele goede band heeft- “ik eet nog elke dag bij haar"- werd Albert naar het Museum Volkenkunde in Leiden gelokt. Op die bewuste dag in mei stond daar BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar. Mét een cheque die echt voor Albert was.

Albert, twee maanden na de uitreiking: “Zo’n moment heeft iets onwerkelijks. Het heeft ook wel even geduurd voordat het tot me doordrong. Inmiddels staat het op mijn spaarrekening. Nu is het echt!”

In één keer aflossen

Albert, werkzaam in de takel- en bergingswerkzaamheden, staat dag en nacht voor mensen klaar die pech hebben onderweg. Zelf voelt Albert zich sinds zijn gewonnen prijs allesbehalve een pechvogel! “Ik ga er waarschijnlijk een chalet van kopen in een recreatiegebied, hier in de buurt. Daar mag je permanent verblijven. Momenteel huur ik particulier. Dat is elke maand een duur grapje. Dit chalet kan ik in één keer aflossen. En ik loop zo met mijn hondje de dijk over, de Biesbosch in!”

Alleen nog een leuke vrouw

Zijn toekomstige onderkomen is slechts tien minuten bij zijn moeder vandaan. Albert blijft dus gezellig elke avond een vorkje met haar mee prikken. Tenzij hij een nieuwe liefde tegenkomt. Dat zou zijn winnaarsgeluk compleet maken.

Niet geschoten is altijd mis. Dus vrouwen in Nederland opgelet. Albert: “Ik ben op zoek naar een leuke vrouw, vanaf 50 jaar. Mijn grote hobby is duiken. Het liefst in Mexico. En ik tour graag met mijn twee klassiekertjes (auto’s). Helemaal super natuurlijk als ik dat met een leuke dame kan delen!”

Wilt u reageren op deze oproep? Stuur ons dan een leuk privébericht op Facebook o.v.v. 'Albert'.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer