Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Winnaars aan het woord…

18 juli 2018 - Bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs. Ook afgelopen maand hebben we weer veel winnaars blij gemaakt met geldbedragen oplopend tot wel € 1 miljoen. Zo ook de volgende winnaars. Zij werden verrast met een cheque van € 10.000,- en vertellen wat ze met de geldprijs gaan doen: van een tropische vakantie tot een gloednieuwe auto.

Op vakantie naar New York en Spanje

Annette (54) uit Heiloo verrasten we op haar werk met € 10.000,-. Haar man was er ook bij toen Anette de cheque openmaakte. Wat ze ermee gaat doen? Lekker op vakantie. Anette vertelt: “Superleuk om zo op mijn werk verrast te worden. Wie weet ga ik samen met mijn man naar New York! Dat lijkt me fantastisch!”

Ook gingen we afgelopen maand langs bij Mark (57) uit Hoofddorp om hem een cheque van € 10.000,- te overhandigen. Mark: ”Wat ik er mee ga doen? Op vakantie naar Spanje, heerlijk!”

Ook cheques naar Zoetermeer en Voorburg

Toen we bij Ronnie uit Zoetermeer aanbelde, deed zijn vriendin Nika open. Zij nam de cheque van € 10.000,- maar wat graag voor haar vriend in ontvangst en belde hem direct om het goede nieuws met hem te delen. Nika vertelt: “We gaan het geld gebruiken om de zolder op te knappen. We willen heel graag een dakkapel laten plaatsen. Die gaat er zeker komen.”

Renee (58) uit Voorburg wist direct wat ze met haar gewonnen € 10.000,- gaat doen. “We zijn al even op zoek naar een nieuwe auto, dus dit komt echt perfect uit!”, vertelde ze met een grote glimlach op haar gezicht.

“Nooit verwacht”

Onverwachts bezoek voor Marianne uit Utrecht. Want dat we ook bij háár zouden aanbellen had ze nooit verwacht. Toch gebeurde het! Marianne wint € 10.000,- en was blij verrast: “Dat ik ooit nog eens zo’n groot bedrag zou winnen, dat bedenk je toch niet? Geweldig! We gaan er lekker van uit eten en een vakantie naar de zon lijkt me heerlijk!”

Ook Judith uit Monster verrasten we met maar liefst € 10.000,-. De winnares wist nog niet direct wat ze met de geldprijs gaat doen. Zo vertelt Judith: “Wát ben ik hier blij mee! Wat ik met het geld ga doen, weet ik nog niet. Ik ga het eerst laten bezinken en dan komt er vast een mooie bestemming voor.”

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer