The Sound of Music carre

Winnares Linda beleeft een te gekke dag in Carré

Linda Coronel won in de trekking van januari vier kaarten voor de musical The Sound of Music in Carré Amsterdam. Ze heeft de voorstelling onlangs bezocht en stuurde ons daarna onderstaande reactie toe:

“In de trekking van januari heb ik vier kaarten gewonnen voor de Sound of Music musical in Carré. Ik wist meteen wie ik mee zou nemen: mijn schoonzus en schoonouders. Mijn schoonouders zijn beiden ziek, dus een dagje uit om de gedachten te verzetten is altijd fijn. Daarbij heeft mijn schoonmoeder een bucket-list opgesteld, een lijst met wensen en dromen die zij nog wil laten uitkomen in haar leven. Een daarvan was een bezoekje aan Carré. Daar was ze nog nooit geweest. En alsof het zo had moeten zijn, is The Sound of Music van kinds af aan al haar lievelingsfilm.

Op zaterdag 4 april gingen we met z’n vieren naar Amsterdam, op weg naar Carré. Op de uitnodiging stond dat de dag met een hapje en een drankje was. Dan verwacht je er niet zo veel van. Maar niets was minder waar. We kwamen Carré binnen en alles was in thema van de BankGiro Loterij. Er was overheerlijk eten en keuze uit alle drankjes die je maar bedenken kan. Iedereen was aardig en alles lachte. In de pauze werden er als verrassing nog drie extra trekkingen gedaan, waarbij mensen uit het publiek een kijkje achter de schermen konden winnen. Het was een te gekke middag!

Ik ben heel blij dat de dag zo’n succes was. Vanaf het moment dat mijn schoonmoeder hoorde dat we naar The Sound of Music gingen, heeft ze de dagen zitten aftellen. Ze hebben de tijd van hun leven gehad. Heel erg bedankt daarvoor.”


Meer lezen over blije winnaars? Op de pagina Winnaarsverhalen staan nog meer leuke berichten.