Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Winnen bij de BankGiro Loterij

20 november 2018 - Afgelopen maand maakten we weer iedere dag deelnemers van de BankGiro Loterij blij met mooie geldbedragen. Wie zijn deze winnaars? En wat gaan ze met het gewonnen bedrag doen? Wij vroegen het een aantal van hen, toen we ze kwamen verrassen met de cheque.

Anne Marie uit Culemborg werd thuis verrast met een cheque van € 10.000,- en vertelt enthousiast: "Wauw, m'n bril beslaat er helemaal van! We hebben wel vaker erg leuke prijzen gewonnen bij de BankGiro Loterij, zoals een musicalbezoek of een bordspel, maar nog nooit zo'n mooi geldbedrag! We gaan het besteden aan ons huis. De tuinman komt binnenkort ook weer om de tuin winterklaar te maken. Daar kunnen we dit bedrag mooi voor gebruiken."

Een emotionele week

Engelien (66) uit Heerjansdam wint ook € 10.000,- en vertelt geëmotioneerd: "Ik heb hier geen woorden voor. Deze week is erg emotioneel voor me. Afgelopen week is mijn eerste kleinkind Julia Anna geboren en nu dit ook nog! Ik ben hier ontzettend blij mee. Volgende week wordt er een nieuwe keuken geplaatst dus dit bedrag komt ontzettend goed van pas.”

Verrassing in de Kunsthal

Aad (61) uit Maassluis is compleet overdonderd. Hij wint een bedrag van maar liefst € 100.000,- en werd samen met zijn vrouw Mia in Kunsthal Rotterdam door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato verrast met de cheque.
Aad vertelt: "Wat een verrassing is dit! We hebben een eigen makelaarsbedrijf en dat willen we heel graag uitbreiden. Dat kan nu!"

Gezondheid het allerbelangrijkste

Mirjam (47) uit Haarlem wint € 10.000,- en vertelt enthousiast: “Elke dag op mijn werk in het ziekenhuis zie ik dat gezondheid het allerbelangrijkste is wat we hebben, daar kan geen geld tegenop. Dat neemt niet weg dat ik heel erg blij ben met deze fantastische prijs. De komende tijd ga ik nadenken wat ik ermee wil gaan doen. Ik ga eerst taart halen voor mijn collega’s!”

Florida: here we come!

Sandra (44) uit Aalsmeer wint € 10.000,- en vertelt enthousiast: “Ik ga lekker met mijn man en kinderen op vakantie! Onze wens is al heel lang om met het gezin op reis te gaan naar Florida. Nu kan dat!”