The Big Picture

Zaanse The Big Picture-kandidate wint € 150.000,-

15 februari 2016 - Studiokandidate Esther was vorige week voor het eerst te zien in The Big Picture. Zondag stond ze wederom naast Robert ten Brink, nog slechts 3 vragen verwijderd van € 1 miljoen.

De Zaanse wist nog één stap op de geldladder te maken. De vraag over de campagneslogan van Donald Trump werd juist beantwoord en daarmee verdiende ze een cheque van maar liefst € 150.000,-.

Niertransplantatie

Van het geld wil de blij verraste kandidate een boot kopen voor haar man Monte, die afgelopen jaar een niertransplantatie heeft ondergaan: "Monte is een fervent zeiler. Dat doet hij samen met zijn vader, van wie hij de nier heeft gekregen. In de periode van de transplantatie zei Monte tegen me dat hij zo graag weer eens wilde zeilen. We hebben geen zeilboot, dus toen ik de oproep voor ‘The Big Picture' op tv zag heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En nu sta ik hier! Ik ben ontzettend tevreden met het bedrag!"

Thuiswinnaar

In de uitzending was ook te zien hoe de heer Bruins Slot door Leontine Borsato verrast werd met een cheque van € 10.000,-. De inwoner uit Diemen won als BankGiro Loterij-deelnemer hetzelfde bedrag als studiokandidaat Mark een week eerder. "Van het geld wil ik een weekje op vakantie. En met een deel ervan ga ik mijn dochter verrassen!"

Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer