BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee

Zwoele zomeravonden op de Cultuurcamping aan Zee

Begin augustus opende de BankGiro Loterij haar deuren voor de eerste groep winnaars van het VIP-arrangement op onze BankGiro Loterij pop-up 'Cultuurcamping aan Zee' bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Zij vierden hier een heerlijke vakantie en de zwoele zomeravonden maakten het feest helemaal compleet.

Winnaars

Sandra uit Heusden verbleef samen met haar zus en de dochter van haar zus op de cultuurcamping: “We hebben het hier fantastisch. Het is een ervaring die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Je wordt helemaal in de watten gelegd, de tent is enorm luxe ingericht, je geniet, je snuift cultuur, je komt lekker tot rust. Het weer is ook nog eens prachtig. Ik ga dit echt nooit meer vergeten, een hele mooie herinnering.”

Gerrit Koopal uit Julianadorp aan Zee was hier samen met zijn vrouw: “Het is hier allemaal heel netjes geregeld. Het telefoontje dat we kregen dat we gewonnen hadden was al geweldig. De ontvangst op de camping en de begeleiding waren super, we hebben hier heerlijk gegeten en we hebben allemaal leuke dingen in de buurt gedaan. Uiteraard naar het Zuiderzeemuseum, maar ook het Strandpaviljoen hier om de hoek is ideaal, zo aan het water. En verder is hier genoeg vertier in de buurt. Dus we hebben echt genoten.”

Zuiderzeemuseum

De cultuurcamping is het resultaat van de al jarenlange samenwerking tussen het Zuiderzeemuseum en de BankGiro Loterij.


Bron: Noord-Hollands Dagblad