Een speciaal verjaardagscadeau voor onze winnaars

Dubbel feest! In februari vierden wij niet alleen onze eigen verjaardag maar ook die van onze deelnemers.

Dinsdag 23 maart 2021

De BankGiro Loterij viert dit jaar haar 60e verjaardag. En hoe leuk is het dan om een deelnemer van de BankGiro Loterij ook op zijn verjaardag te verrassen met een mooie prijs. Dubbel feest! Dit keer was de 64-jarige Ton uit Zaandam de gelukkige. Hij ontving een wel heel bijzonder verjaardagscadeau: een cheque van € 10.000,-. Ook de 41-jarige Lieke uit Landsmeer viel in de prijzen. Samen met de gelukkige winnaars blikten wij terug.

Videobellen

Ton vertelt: “Ik werd door de BankGiro Loterij gebeld dat zij een cadeautje voor mij hadden: of ik op mijn verjaardag tijd had om te videobellen. Ik vond het wel speciaal.” De volgende dag zat de jarige Ton achter zijn scherm om zijn verjaardagscadeau virtueel in ontvangst te nemen. “Ik zag op het scherm hoe een cheque van € 10.000,- uit de envelop kwam. Die cheque was voor mij! Zo'n mooi verjaardagscadeau had ik natuurlijk nooit verwacht! Ik vond het heel bijzonder.”

Ton moest het nieuws wel even laten bezinken: “Ik kon het echt even niet bevatten en durfde het bijna niet te geloven. Het duurde een paar dagen voordat ik besefte dat het echt was.” De prijs kwam ook nog eens goed uit: “We zijn ons huis aan het verbouwen. We moeten een nieuwe vloer en we gaan het een en ander aanpassen, dus deze prijs kwam op het perfecte moment”.

Ook de 41-jarige Lieke uit Landsmeer werd onlangs via een videogesprek verrast met een cheque van € 10.000,- . Ze vertelt enthousiast: “Ik wist niet wat ik moest verwachten. Er ging wel door mijn hoofd heen dat ze niet zouden bellen voor een Rituals-pakket of een chocoladereep, maar dat het € 10.000 ,-  zou zijn had ik natuurlijk niet zien aankomen!”

Buffertje

Lieke heeft wel een idee wat zij met haar prijs gaat doen: “Ik ga het grootste deel van de prijs als buffertje gebruiken. Het is toch fijn om een potje te hebben als de wasmachine onverhoopt kapot gaat of als een rekening hoger uitvalt dan verwacht. Verder wil ik aankomende zomer iets leuks doen met mijn 4-jarige dochter. Ik ga er in ieder geval goed van genieten, maar niet alles meteen uitgeven.”