Eindeloos veel filmplezier met de VIP-KAART

Netflix uitgespeeld? Als deelnemer van de BankGiro Loterij is het filmaanbod eindeloos! Met uw VIP-KAART geniet u van uren kijkplezier op o.a. Cinemember en in de Eye Film Player. Wij tippen 6 ontroerende en klassieke topfilms om thuis van te genieten.

Dinsdag 16 maart 2021

International Film Festival Rotterdam

Speciaal voor de feestelijke 50ste jubileumeditie van het International Film Festival Rotterdam ontvangen deelnemers van de BankGiro Loterij gratis toegang tot de vijftig films uit de 50/50-collectie. Sinds de eerste editie in 1971, is IFFR inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandse filmfestival. Tijdens het festival gaan er veel grote films in première en krijgen jonge talenten de kans om hun werk te tonen.

Tip 1: The Last Movie
een Hollywoodcrew probeert op een ongerepte locatie in Peru een wilde westernfilm te filmen, maar de boel ontspoort al gauw. Met o.a. Dennis Hopper.

Tip 2: Merry-Go-Round
Een vrouw in Rome en een Amerikaan krijgen een uitnodiging voor een mysterieuze opdracht in Parijs, maar de twee worden meegezogen in een ander duister verhaal. Met Maria Schneider en Joe Dallesandro.

Cinemember

Breng het filmhuis naar uw woonkamer met Cinemember! Op het platform kijkt u onbeperkt naar de mooiste prijswinnende films. Wekelijks worden er nieuwe films toegevoegd, waardoor u nooit bent uitgekeken. Als deelnemer van de BankGiro Loterij geniet u 3 maanden van 50% korting op uw abonnement.

Tip 3: La Grande Belleza
In deze Oscarwinnende film blikt de Italiaanse schrijver Jep Gambardella verbitterd terug op zijn leven en jeugdliefde tijdens jetsetfeestjes en besluit dan plots het roer om te gooien. Met o.a. Toni Servillo.

Tip 4: Captain Fantastic
In de Amerikaanse bossen leeft vader Ben met zijn zes kinderen het ideale en rustige leven, totdat een dramatische gebeurtenis het gezin dwingt terug te keren naar de hectische echte wereld. Met o.a. Viggo Mortensen.

Eye Film Player

Wist u dat een deel van de filmcollectie van het Eye is benoemd tot UNESCO Werelderfgoed? Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen gratis toegang tot de online schatkamer met films van Eye. Naast een bijzondere collectie historische films, bekijkt u ook nieuwere filmklassiekers.

Tip 5: Howards End
De vrijgevochten Margaret trouwt met de ouwerwetse Henry in dit Oscarwinnende kostuumdrama vol liefdesperikelen, rivaliserende families en intriges. Met Anthony Hopkins, Emma Thompson en Helena Bonham-Carter.

Tip 6: Father and Daughter
Een ontroerende en schitterende animatiefilm over een dochter die op een dag afscheid neemt van haar vader, maar gedurende de rest van haar leven altijd naar hem blijft zoeken.