Imme Rog

Imme Rog

Imme Rog is CMO van Novamedia en lid van de directie van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, en haar moedermaatschappij Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Na afronding van haar studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, start Imme Rog haar loopbaan in de televisiewereld als accountmanager bij het NOB/Dutchview/NEP. 

In 2000 maakt zij de overstap naar de Goede Doelen Loterijen, waar zij in 2009 managing director wordt. Als managing director ziet zij kans een jaarlijkse groei in een sterk concurrerende kansspelmarkt te realiseren.  Met haar nadruk op vernieuwing, efficiency en aandacht voor de gehele marketingmix wint zij in 2011 de titel ‘Marketeer of the Year’.

Naast haar werk voor de Loterijen was Imme Rog van 2014 tot 2018 bestuurslid van SIRE, Stichting Ideële Reclame, waarvan de laatste drie jaar voorzitter. Imme Rog: “De organisatie is de afgelopen jaren sterk uitgebreid met Postcode Loterijen in Duitsland en Noorwegen. Die ambitieuze, ondernemende aanpak met het doel de wereld mooier te maken spreekt mij erg aan.”

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam
088 - 020 1030