Board of Directors

Maak kennis met de Board of Directors van de Goede Doelen Loterijen: Sigrid van Aken, Imme Rog en Michiel Verboven

sigridvanaken.png

Sigrid van Aken

Sigrid van Aken is CEO van Novamedia en directievoorzitter van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, en haar moedermaatschappij Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Sinds 2013 is ze lid van de Raad van Bestuur van Novamedia. Sinds 2002 was ze al actief in diverse rollen waaronder Hoofd afdeling Goede Doelen. Haar expertise ligt daarnaast op de diverse terreinen van de Loterij-operatie inclusief de IT-functie, tot aan het beheer van de vergunning, stakeholdercontacten en toezichthouders. Vanuit Novamedia is ze betrokken geweest bij het opzetten van nieuwe loterijen in Duitsland en Noorwegen en het implementeren van de nieuwe governance van de social enterprise.

immerog.png

Imme Rog

Imme Rog is CMO van Novamedia en lid van de directie van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, en haar moedermaatschappij Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Na afronding van haar studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, start Imme Rog haar loopbaan in de televisiewereld als accountmanager bij het NOB/Dutchview/NEP. In 2000 maakt zij de overstap naar de Goede Doelen Loterijen, waar zij in 2009 managing director wordt. Als managing director ziet zij kans een jaarlijkse groei in een sterk concurrerende kansspelmarkt te realiseren.  Met haar nadruk op vernieuwing, efficiency en aandacht voor de gehele marketingmix wint zij in 2011 de titel ‘Marketeer of the Year’.

michielverboven.png

Michiel Verboven

Michiel Verboven is CCO van Novamedia en lid van de directie van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, en haar moedermaatschappij Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. In 2002 gaat hij als Marketing Medewerker Sponsor Bingo Loterij (nu VriendenLoterij) aan de slag. De functies Hoofd Marketing Sponsor Bingo Loterij in 2007 en drie jaar later Hoofd Marketing & Internet Nationale Postcode Loterij volgen. In 2013 verruilt hij deze functie voor die van Managing Director Goede Doelen Loterijen tot zijn benoeming in de directie in juni 2020. Als voorzitter van de Managing Directors was hij onder andere verantwoordelijk voor de afdelingen Dataservice/IT en de marketing afdelingen. De Loterijen ‘future-proof’ maken en houden is een belangrijk speerpunt in zijn takenpakket en een intrinsieke motivatie.