Concert Ilse DeLange bij Rijksmuseum

Ambassadeurs van de BankGiro Loterij

 • Robert ten Brink

  “Ik ga regelmatig naar een museum of het theater. Dat maakt het leven gewoon een stuk mooier. De BankGiro Loterij wil dat zoveel mogelijk Nederlanders cultuur gaan vieren en die gedachte steun ik graag.

  Robert ten Brink
 • Ilse DeLange

  "Als artiest vind ik het behoud van cultuur erg belangrijk. Ook bezocht ik als kind geregeld verschillende musea. Dat was keer op keer erg indrukwekkend. Daarom draag ik het verhaal van de BankGiro Loterij graag uit. Dat doe ik door op bijzondere culturele plekken zoals musea op te treden. Hiermee hoop ik mensen nog meer voor cultuur te kunnen enthousiasmeren."

  Ilse de Lange
 • Leontine Borsato

  “De BankGiro Loterij wil cultuur dichterbij de mensen brengen. Van musea tot musicals en van molens tot concerten. Ik vind het fantastisch dat ik hier met mijn ambassadeurschap een bijdrage aan kan leveren en ben heel blij dat ik maandelijks zoveel mensen mag verrassen met een mooi bedrag.”

  Leontine
 • Albert Verlinde

  "Ik hoef eigenlijk geen ambassadeur te worden, want cultuur zit me in het bloed, mijn hart gaat er sneller van kloppen. In RTL Boulevard riep ik al steeds dat er meer en meer op kunst en cultuur bezuinigd wordt. Ik help daarom graag mee om de BankGiro Loterij en de culturele organisaties van de BankGiro Loterij te steunen! Zo presenteerde ik in 2013 de BankGiro Loterij Concerten in Het Concertgebouw in Amsterdam en was ik te zien in een commercial van de BankGiro Loterij.”

  Albert Verlinde
 • Chantal Janzen

  "Ik kan me niet voorstellen dat er minder cultuur 'zou zijn'. Het is overal. Op de school van mijn zoon besteden ze veel aandacht aan kunst en cultuur. Ik vind het ook belangrijk dat we naar musea kunnen blijven gaan. Ik wil me daarom als ambassadeur van de BankGiro Loterij sterk maken om cultuur in al haar facetten te behouden!"

  Chantal Janzen

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam
088 - 020 1030