Chantal Janzen

Chantal Janzen is sinds 2015 ambassadeur van de BankGiro Loterij. Met haar ambassadeurschap wil zij een breed publiek op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met cultuur in Nederland en aandacht geven aan het werk van deze sector.

Chantal Janzen werd geboren op 15 februari 1979. In Amsterdam volgende zij de Amsterdamsche Hogeschool voor de Kunsten. Vanaf haar 19e speelt Chantal in diverse musicals, waaronder Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Tarzan, Wicked en het speciaal voor haar geschreven Petticoat. Haar laatste rol was Rachel Hazes in Hij gelooft in mij.

Bij RTL 4 presenteert Chantal verschillende programma’s als Chantal blijft slapen, Dance Dance Dance, Holland’s Got Talent, It Takes 2 en The Talent Project. Daarnaast is zij te zien in diverse speelfilms en series, waaronder Alles is Liefde, Soof en Divorce.

Sinds 2017 heeft Chantal haar eigen mediamerk &C (and see) met een maandelijks magazine, website, app, online shop, eigen tv-programma’s en live events. Ook heeft zij in het afgelopen jaar haar eigen foundation gelanceerd: de &C talent foundation, waarmee zij beginnend talent in de kunst- en cultuursector een helpende hand biedt. De BankGiro Loterij is trotse partner van de foundation.

Ambassadeurs BankGiro Loterij

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam
088 - 020 1030