Chantal Janzen

Chantal is sinds 2015 ambassadeur van de BankGiro Loterij. Met haar ambassadeurschap wil zij een breed publiek op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met cultuur in Nederland en aandacht geven aan het werk van deze sector.

Chantal: "Ik kan me niet voorstellen dat er minder cultuur 'zou zijn'. Het is overal. Op de school van mijn zoon besteden ze veel aandacht aan kunst en cultuur. Ik vind het ook belangrijk dat we naar musea kunnen blijven gaan. Ik wil me daarom als ambassadeur van de BankGiro Loterij sterk maken om cultuur in al haar facetten te behouden!"

Activiteiten

Chantal: “Ik ben erg blij met mijn ambassadeurschap. Naast de steun aan cultuur in Nederland organiseert de BankGiro Loterij veel activiteiten om mensen op een toegankelijke manier met cultuur in aanraking te brengen, zoals het BankGiro Loterij Theaterweekend. Zo’n vijftig Nederlandse theaters zullen in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aanbieden voor € 10,- per voorstelling. Als ambassadeur van de BankGiro Loterij kijk ik er naar uit om hier een actieve bijdrage aan te kunnen leveren.”

Chantal Janzen werd geboren op 15 februari 1979. In Amsterdam volgende zij de Hogeschool voor de Kunsten en de Theaterschool. Vanaf haar 20ste speelt Chantal in diverse musicals, waaronder Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Tarzan, Wicked en het speciaal voor haar geschreven Petticoat. Haar laatste rol was Rachel Hazes in Hij gelooft in mij.

Ambassadeurs BankGiro Loterij

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ 
Amsterdam
Tel: 088 - 020 1030