Robert ten Brink - ambassadeur van de BankGiro Loterij sinds 2015

Robert ten Brink

In februari 2015 werd bekend dat Robert ten Brink ambassadeur werd van de BankGiro Loterij. Robert presenteerde op RTL 4 de nieuwe spelshow van de BankGiro Loterij: The Big Picture. Tevens is hij het gezicht van de campagne ‘Roberts 100 Daagse’ en is hij regelmatig op televisie te zien als hij winnaars gaat verrassen met gewonnen geldbedragen!

Robert ten Brink: “Ik ga regelmatig naar een museum of het theater. Dat maakt het leven gewoon een stuk mooier. De BankGiro Loterij wil dat zoveel mogelijk Nederlanders cultuur gaan vieren en die gedachte steun ik graag. En dat ik tijdens BankGiro Loterij The Big Picture deelnemers ook nog blij mag maken met een flinke geldprijs is natuurlijk helemaal fantastisch!”

Programma's Robert ten Brink

Robert ten Brink is al jarenlang op televisie te zien. Zijn eerste programma voor de loterij: BankGiro Loterij The Big Picture was een groot succes. In deze spelshow streden kandidaten voor één miljoen euro. Alle vragen tijdens de show zijn gebaseerd op foto’s die levensgroot in de studio verschijnen. Door de vragen goed te beantwoorden, komt een kandidaat in de studio steeds een stap dichterbij de hoofdprijs.
Voor zijn presentatievaardigheden is Robert meermaals geprezen. Zo ontving hij onder andere een Gouden Televizierring voor ‘All you need is love’, een Rembrandt voor beste mannelijke TV-persoonlijkheid en werd hij in 2013 tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd.

Voordat Robert ten Brink als presentator aan de slag ging studeerde hij aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Vervolgens begint hij als radio-dj waarna hij al snel de overstap maakt naar televisie. In zijn privéleven is hij al jarenlang samen  met zijn vrouw Roos en heeft hij 5 dochters.

Ambassadeurs van de BankGiro Loterij

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam
088 - 020 1030