Koffietijd

Televisieprogramma's

Regelmatig is de BankGiro Loterij op televisie met boeiende cultureel getinte tv-programma's en spannende spelshows.

 • BankGiro Loterij The Wall

  The Wall is een zinderende kennis- en gameshow waarin koppels geld kunnen winnen oplopend tot honderdduizenden euro’s. De kandidaten beantwoorden kennisvragen en spelen een spel op een metershoge muur. BankGiro Loterij The Wall is dit voorjaar te zien bij SBS 6.

  Meer informatie

  The Wall
 • 5 Golden Rings

  5 Golden Rings is een kennisquiz op SBS 6 met Kim-Lian van der Meij waarin twee koppels de strijd met elkaar aangaan. De kandidaten geven antwoord op vragen door een ring te plaatsen op een LED-vloer waarop afbeeldingen te zien zijn. Er zijn vijf levels en elk level wordt het prijzengeld hoger, maar de ringen steeds kleiner. Kijkers kunnen thuis live meespelen met de gratis app.

  Meer informatie

  5 Golden Rings
 • Koffietijd

  Elke werkdag ontvangen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull om 10.00 uur op RTL 4 bijzondere, actuele en inspirerende gasten tijdens Koffietijd! In het gezellige ochtendprogramma wordt u bijgepraat over mode, cultuur, lifestyle, werk en gezin, gezondheid, welzijn en interieur. Ook is er aandacht voor de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt.

  Ga naar website

  Koffietijd
 • 5 Uur Live

  Sinds 28 augustus te zien op RTL 4: het nieuwe programma '5 Uur Live'. Het programma is de middagvariant van het ochtendprogramma 'Koffietijd' en komt op de plaats van 'RTL Live'. Dagelijks schuiven onbekende en bekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Het ideale startpunt van iedere doordeweekse RTL-avond!

  Meer informatie

  5 Uur Live
 • Maestro

  In navolging van de succesvolle series in 2012, 2014 en 2016 werd in september 2017 opnieuw een groep van acht bekende Nederlanders aan een stoomcursus dirigeren onderworpen. Zij gingen de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het 65-koppig tellende Orkest van het Oosten.

  Maestro
 • Kunstraadsels

  Van 1 juli t/m 6 juli 2017 werd elke donderdag Kunstraadsels uitgezonden op NPO 2. In dit MAX-programma ontrafelde professor Frans Grijzenhout, hoogleraar Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, geheimen achter beroemde Hollandse meesterwerken uit de Gouden Eeuw.

  Meer informatie

  Kunstraadsels
 • Verzamelkoorts!

  Prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zocht Kim-Lian van der Meij deze verzamelaars thuis op en dompelde zich onder in hun leven. Verzamelkoorts! was in de zomer van 2017 te zien bij SBS6.

  Meer informatie

  Verzamelkoorts!

Contact

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK 
Amsterdam
Tel: 088- 020 1030