Koffietijd

Televisieprogramma's

Regelmatig is de BankGiro Loterij op televisie met boeiende cultureel getinte tv-programma's en spannende spelshows.

 • BankGiro Miljonairs

  BankGiro Miljonairs is een spannende spelshow waar alles draait om kennis. 15 meerkeuzevragen, 4 antwoordmogelijkheden, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs. Wie slaagt erin om met € 1 miljoen naar huis te gaan? Vanaf zaterdag 22 februari 2020 is BankGiro Miljonairs weer te zien op RTL 4 om 22.00 uur.

  Meer informatie

  BankGiro Miljonairs
 • BankGiro Loterij The Wall

  The Wall is een zinderende kennis- en gameshow waarin koppels geld kunnen winnen oplopend tot honderdduizenden euro’s. De kandidaten beantwoorden kennisvragen en spelen een spel op een metershoge muur. BankGiro Loterij The Wall was in april en mei 2018 én begin 2019 te zien bij SBS 6.

  Meer informatie

  The Wall
 • Koffietijd

  Elke werkdag ontvangen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull om 10.00 uur op RTL 4 bijzondere, actuele en inspirerende gasten tijdens Koffietijd! In het gezellige ochtendprogramma wordt u bijgepraat over mode, cultuur, lifestyle, werk en gezin, gezondheid, welzijn en interieur. Ook is er aandacht voor de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt.

  Ga naar website

  Koffietijd
 • 5 Uur Live

  5 Uur Live is de middagvariant van het ochtendprogramma 'Koffietijd'. Dagelijks schuiven onbekende en bekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Het ideale startpunt van iedere doordeweekse RTL-avond!

  Meer informatie

  5 Uur Live
 • Maestro

  In navolging van de succesvolle series in 2012, 2014 en 2016 werd in september 2017 opnieuw een groep van acht bekende Nederlanders aan een stoomcursus dirigeren onderworpen. Zij gingen de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het 65-koppig tellende Orkest van het Oosten.

  Maestro
 • Verzamelkoorts!

  Prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zocht Kim-Lian van der Meij deze verzamelaars thuis op en dompelde zich onder in hun leven. Verzamelkoorts! is vanaf 29 april 2019 te zien bij SBS6.

  Meer informatie

  Verzamelkoorts!

Contact

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam
088 - 020 1030