Burgers' Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. U beleeft het in 45 hectare dierenpark Burgers' Zoo!

Nergens krijgt u zo’n compleet overzicht van het dierenrijk als in dit dierenpark. Zo betreedt u in Burger’s Bush de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven! Als een ware ontdekkingsreiziger gaat u op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontrafelen.

Goede speurders ontdekken kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden. Tegenover de grootste waterval van Nederland leven zeekoeien en ook de capybara’s en aardvarkens zullen u niet ontgaan. Burgers’ Bush is een waar paradijs voor avonturiers en fotografen!

Daarnaast kunt u nog veel meer prachtige dieren en omgevingen ontdekken in Burger’s Park, Burger’s  Desert, Burger’s Mangrove, Burger’s  Rimba, Burger’s Safari en Burger’s Ocean. Een bezoekje aan Burgers’ Zoo is in ieder geval een onvergetelijke ervaring waar u zich verwondert, één voelt met de natuur en geniet.

Speel mee en steun Burgers' Zoo

Burgers' Zoo
Door deelnemers gekozen bijdrage 2020
€ 486.832,-