Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is één van de best bezochte dierentuin van Nederland. Maak in één dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen!

Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen. Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa.

Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de olifanten in Azië en kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta zeker ook even stil bij gorilla Bokito en zijn familie. Kinderen leven zich lekker uit in de Oewanja Kinderjungle en beleven de spannendste avonturen in binnenspeeltuin Biotopia.

Op verzoek van Diergaarde Blijdorp zijn er sinds 2019 persoonlijke verkopers bij de entree van het dierenpark. De deelnemers die op locatie gaan meespelen, dragen met hun geoormerkte loten direct bij aan het dierenwelzijn in de Diergaarde en aan diverse natuurbehoudsprojecten.

Diergaarde Blijdorp
Door deelnemers gekozen bijdrage 2020
€ 429.811,-