Nationaal Theaterfonds

Theater, het is zo prachtig. Dat wil je versterken en verrijken, vieren en beleven! Uit liefde voor theater deelt Nationaal Theaterfonds het graag met zoveel mogelijk mensen. Zodat iedereen kan ervaren hoe mooi theater is.

Nationaal Theaterfonds bestaat sinds 2012 en heeft als missie om theater in de breedste zin van het woord toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Om dat te kunnen bereiken, houdt Nationaal Theaterfonds zich onder andere bezig met het versterken van de theatersector, het steunen van initiatieven om het aanbod te verrijken en met de collectieve promotie van theater. Zo is de stichting aanjager en initiator van diverse grote landelijke evenementen, waaronder Nationaal Theaterweekend. Het gevoel overbrengen, de liefde voor theater uitdragen… dat is waar Nationaal Theaterfonds voor staat!

Met bijdragen van de BankGiro Loterij werden onder andere initiatieven gesteund als Nationaal Theaterweekend, en diverse landelijke promotiecampagnes zoals de campagne Mooier dan ooit.

 

Nationaal Theaterfonds
Door deelnemers gekozen bijdrage 2020
€ 538.241,-

Speel mee voor het Nationaal Theaterweekend

Steun het Nationaal Theaterweekend door mee te gaan spelen in de BankGiro Loterij. U ontvangt dan een welkomstbedrag van € 15,- én een persoonlijke BankGiro Loterij VIP-KAART.

Ja, ik wil meespelen