Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser zet zich sinds 1918 in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur in Nederland. De Vereniging doet dit door panden te verwerven, te restaureren en te verhuren.

De door de Vereniging opgebouwde collectie geeft een representatief beeld van de Nederlandse architectuurgeschiedenis. Het bezit is zeer divers: van Renaissance tot Art Deco, van Berlage tot Rietveld.

Met steun van de BankGiro Loterij verwerft Hendrick de Keyser architectonische topmonumenten. De Vereniging bezit huizen, boerderijen, buitenplaatsen, hofjes, villa's, vissershuisjes en raadhuizen, verspreid over heel Nederland.

Vereniging Hendrick de Keyser
Gesteund sinds
2000
Algemeen
€ 1.200.000,-
Door deelnemers gekozen
€ 96.359,-
Ontvangen 2020
€ 1.296.359,-,-

Speel mee voor Vereniging Hendrick de Keyser

Steun Vereniging Hendrick de Keyser door mee te gaan spelen in de BankGiro Loterij. U ontvangt dan een welkomstbedrag van € 15,- én een persoonlijke BankGiro Loterij VIP-KAART.

Ja, ik wil meespelen

Vereniging Hendrick de Keyser: Museumhuizen

Voor het grote publiek blijft het werk van Hendrick de Keyser enigszins verborgen. Dat is jammer en daar gaat de vereniging wat aan doen door 35 locaties als museumhuizen open te stellen.