Gefeliciteerd met uw gewonnen studioplaats!

Gefeliciteerd! U heeft een studioplaats voor het televisieprogramma BankGiro Loterij The Wall gewonnen in de trekking van januari.

Wij nodigen u graag uit om samen met een introducé ons nieuwe spectaculaire tv-programma Bankgiro Loterij The Wall bij te wonen! The Wall is een onvoorspelbare, snelle gameshow waarin ook het publiek in de prijzen kan vallen. U maakt kans op mooie prijzen en gaat gegarandeerd met een prijs naar huis!

U kunt de gewenste opnamedag kiezen en uw studioplaats reserveren via de button in de e-mail die u van ons heeft ontvangen.

Het spel

BankGiro Loterij The Wall is een onvoorspelbare, snelle gameshow waarin de kandidaten geldbedragen proberen te winnen én het publiek veel plezier zal beleven!

De regels zijn eenvoudig: als de kandidaten een vraag goed beantwoorden, dan wordt hun bal groen. Die groene bal valt vanuit een gat bovenin de muur in een van de 15 gaten onderaan de muur. Die gaten vertegenwoordigen een geldbedrag. Wanneer een groene bal in een bepaald bedrag valt, dan wordt dat bedrag toegevoegd aan de prijzenpot van de kandidaten. Is het antwoord echter fout, dan wordt de bal rood en wordt het bedrag waarin de rode bal terecht komt afgetrokken van de prijzenpot.

Er zijn drie spelrondes en elke ronde is spannend voor de kandidaten én het publiek.
Want u maakt kans op mooie prijzen en gaat gegarandeerd met een mooie prijs naar huis!

BankGiro Loterij The Wall is dit voorjaar te zien op SBS 6.