BankGiro Loterij Miljonairs

BankGiro Miljonairs

Na jaren van afwezigheid brengt RTL 4 de spannende spelshow terug op de buis met een nieuwe naam: ‘BankGiro Miljonairs’. Het concept van het internationaal succesvolle format blijft hetzelfde: 15 meerkeuzevragen, 4 antwoordmogelijkheden, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs. Wie slaagt erin om met € 1 miljoen naar huis te gaan?


Zelf BankGiro Miljonairs spelen? Download de app!

Download - BankGiro Miljonairs in de App Store
Download - BankGiro Miljonairs in de Google Play StoreDe presentatie is weer in de handen van Robert ten Brink. ‘BankGiro Miljonairs’ is vanaf 25 mei elke zaterdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4. Tijdens de uitzending is een prijsuitreiking van de BankGiro Loterij te zien en de studio zit vol met BankGiro Loterij deelnemers. Studioplaatsen worden verloot in de maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij.

Het spel

Per aflevering neemt de kandidaat plaats op de bekende stoel tegenover Robert ten Brink. Om de hoofdprijs van € 1miljoen in de wacht te slepen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag.

De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet.