Wat is geoormerkt meespelen in de BankGiro Loterij?

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen over geoormerkt meepelen.

Wat is geoormerkt meespelen?

Bij de BankGiro Loterij kunt u speciaal meespelen voor een museum dat u een warm hart toedraagt. Dat noemen wij ‘geoormerkt’. Minimaal 40% van uw inleg gaat dan direct naar dit museum, waardoor zij bijvoorbeeld een tentoonstelling kunnen organiseren, een nieuwe aankoop of een restauratie kunnen doen.

Wat is het voordeel van geoormerkt meespelen?

Als u geoormerkt meespeelt voor een museum wordt u door het museum bent u supporter van dat museum. En dat levert natuurlijk allerlei voordelen op; zo wordt u af en toe uitgenodigd voor een bijzondere rondleiding of arrangement.

Voor welk musea of culturele instellingen kan ik meespelen?

U kunt momenteel voor 36 musea meespelen. Het overzicht van alle geoormerkte partners kunt u hier terugvinden.

Hoe kan ik geoormerkt meespelen voor mijn favoriete museum?

Door contact op te nemen met onze Ledenservice kunt u meespelen voor een culturele instelling naar keuze. De afdeling Ledenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur en is bereikbaar op het telefoonnummer 0900- 300 1600 ( € 0,50 per gesprek). U kunt uw wijziging ook doorgeven via het contactformulier.

Hoe kan ik zien of ik momenteel al geoormerkt meespeel voor een musea?

Via Mijn BankGiro Loterij kunt u snel en eenvoudig zien voor welk musea u geoormerkt meespeelt. Onder het tabblad ‘mijn gegevens’ staat waar uw steun naartoe gaat. Als u (nog) niet geoormerkt meespeelt staat er dat u ‘Alle Partners’ steunt. Heeft u nog geen toegang tot Mijn BankGiro Loterij? Maak dan een account aan en log in.

Ik heb twee of meer loten, kan ik voor verschillende musea geoormerkt meespelen?

U kunt per lot voor één geoormerkte partner meespelen. Als u meerdere loten heeft kunt u per lot een ander museum kiezen.

Contact BankGiro Loterij

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Naar contact