Dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs

De dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs is de meest smakelijke prijs van de BankGiro Loterij. Met deze dinercheque kunnen 2 personen heerlijk genieten van een uitgebreide vier-gangen lunch of diner met bijpassende wijnen.  De lunch of het diner kan genuttigd worden in één van de 28 restaurants verspreid over heel Nederland. Jeunes Restaurateurs is een kleine groep jonge en ambitieuze restaurateurs die hun krachten hebben gebundeld daar waar het gaat om het uitdragen van hun individuele kookkunst en gastvrijheid op nationaal en Europees niveau.

Dinercheque Les Jeunes Restaurateurs

Geniet van een heerlijke lunch of diner voor 2

Heeft u een dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs gewonnen? Dan ontvangt u binnen twee weken een winnaarsbrief of e-mail. U kunt de dinercheque verzilveren bij één van de 28 aangesloten restaurateurs. Kijk op www.jre.eu voor de deelnemende restaurants. U kunt de cadeaubon besteden tot en met 31 december 2015.

- Wilt u ook kans maken op een dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs? Speel mee in de BankGiro Loterij.
- Zien of u een dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs gewonnen heeft? Bekijk hier de trekkingsuitslag van deze maand.
- Bent u benieuwd of de dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs ook in de volgende trekking zit? Bekijkt u dan het prijzenoverzicht.

Veel voorkomende vragen over de dinercheque Les Jeunes Restaurateurs

Wanneer ontvang ik de dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs?
U ontvangt uiterlijk twee weken na het bekend maken van de uitslag (elke 10e van de maand) de Les Jeunes Restaurateurs dinercheque. Mocht u na twee weken niets hebben ontvangen dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze Ledenservice. Het telefoonnummer is 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Ik heb meerdere loten en maar een winnaarsbrief/e-mail ontvangen? Wat nu?
Wij verzoeken u contact op te nemen met onze Ledenservice. Het telefoonnummer is 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Ik heb een dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs gewonnen maar deze is verlopen. Wat nu?
Wij verzoeken u contact op te nemen met onze Ledenservice. Het telefoonnummer is 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Bij welke restaurants kan ik terecht met mijn dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs?
U heeft keuze uit 28 aangesloten restaurants. Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.
Wat houdt het arrangement voor de dinercheque voor Les Jeunes Restaurateurs in?
Het arrangement is een ´lunch of diner voor twee´. Dit bestaat uit een feestelijk aperitief, een vier-gangen lunch- of dinermenu met bijpassende wijnen en koffie of thee ter afsluiting.

Winnaarsnieuws

 • Videobellen met Mark en dan ben je ineens € 10.000,- rijker

  Dianne werd tijdens een videogesprek verrast door Mark met een cheque van € 10.000,-

  Lees meer
 • Natascha en Johnny werden verrast met een mooie prijs

  Dat we € 100.000,- zouden winnen hadden we nooit verwacht. Ik moest er echt van bijkomen.

  Lees meer
 • Riana wint € 32.000,- in BankGiro Miljonairs

  “Ik wilde in de eerste ronde niet te veel mijn best doen, anders zou ik per ongeluk op die stoel belanden”, vertelde de 32-jarige Riana. Dat liep anders dan gepland.

  Lees meer