BankGiro Loterij VIP-PUNTEN

Speelt u mee met de BankGiro Loterij? Dan spaart u automatisch VIP-PUNTEN. Hoe langer u meespeelt, hoe groter de geldprijs waar u kans op maakt.

Hoe werkt het?

U krijgt bij de eerste trekking waaraan u deelneemt 100 VIP-PUNTEN die € 100.000,- waard kunnen zijn. Daarna spaart u elke trekking 10 VIP-PUNTEN per lot. Elk gespaard VIP-PUNT kan € 1.000,- waard zijn.

Dus stel, u bent vanaf januari 2019 deelnemer van de BankGiro Loterij en u speelt alle trekkingen mee, dan heeft u in december 240 PUNTEN gespaard. Dat betekent dat u in die december-trekking kans maakt op wel € 240.000,-!

De VIP-PUNTEN Prijs wordt om de maand in de reguliere trekking getrokken. U maakt zo lang u meespeelt dus elke twee maanden kans op deze fantastische geldprijs.

De BankGiro Loterij introduceert de VIP-PUNTEN Prijs met ingang van de reguliere trekking van augustus 2019. Dat betekent dat deze prijs er in dit jaar 3 keer uitgaat.

Wanneer vindt de trekking van de VIP-PUNTEN Prijs plaats?
Reguliere trekking augustus
Reguliere trekking oktober
Reguliere trekking december

Kijk hier voor alle trekkingsdata

Nog even op een rij

  • De eerste trekking waaraan u in een kalenderjaar deelneemt, ontvangt u 100 VIP-PUNTEN.

  • Daarna ontvangt u per trekking 10 VIP-PUNTEN en er zijn 15 trekkingen per jaar.

  • In de trekkingen van de VIP-PUNTEN Prijs gaat er telkens gegarandeerd € 100.000 uit, aangevuld met het bedrag dat staat voor het aantal door u gespaarde VIP-PUNTEN.

  • Bij het bepalen van de exacte hoogte van de prijs houden wij rekening met alle trekkingen van 2019 waaraan u geldig heeft deelgenomen. Ieder nieuw kalenderjaar start u opnieuw met sparen.

Succes met uw deelname!