BankGiro Loterij Museumspel

BankGiro Loterij Museumspel

Speel mee met het BankGiro Loterij Museumspel. Heeft u bij uw bezoek aan het museum een Museumspel van de BankGiro Loterij ontvangen? Dan maakt u kans op € 10.000,- netto. Als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij, dan steunt u het museum dat u bezocht.

Hoe werkt het BankGiro Loterij Museumspel?

Op het Museumspel staan vier vakje, welke onthult  moeten worden. Heeft u twee dezelfde kunstwerken? Ga dan naar www.museumspel.nl of bel gratis naar 0800-1155. Geef uw unieke kaartcode door en speel mee met een (extra) lot in de BankGiro Loterij. Door mee te spelen steunt u direct het museum dat u heeft bezocht.  Als u gaat meespelen in de BankGiro Loterij dan ontvangt u in ieder geval gegarandeerd € 15,-.  En daarnaast maakt u kans op € 50,-, € 1.000,- of zelfs € 10.000,- netto!

Deelnemende musea


Het Museumspel wordt uitgedeeld bij de volgende musea:
Bonnefantenmuseum Maastricht
Centraal museum Utrecht
Cobra Museum
Drents Museum
EYE Filmmuseum
Foam
Fries Museum
Gemeente Museum
Het Nieuwe Instituut
Kröller-Muller
MOTI
Museum Beelden aan Zee
Museum Catharijneconvent
Museum het Valkhof
Museum Speelklok
Museumstoomtram Hoord/Medemblik
Nederlands Fotomuseum
Noordbrabants Museu
TwensteWelle
Van Abbemuseum
Vincent Glossy Magazine
Zeeuws Museum

Kan ik ook meespelen als ik geen Museumspel heb?

Bent u niet in bezit van het Museumspel of een unieke kaartcode?  Dan kunt u alsnog meespelen met het BankGiro Loterij Museumspel. Ga naar www.museumspel.nl en klik op de knop ‘Geen code? Klik hier’. Er verschijnt dan automatisch een code op uw beeldscherm. U kunt ook telefonisch een (extra) lot kopen door telefonisch contact op te nemen met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek) Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur.

Liever telefonisch regelen?

0900 - 300 1600

(€ 0,50 per gesprek)

openingstijden:

  • ma t/m vr 09.00 - 21.00 uur
  • zaterdag 10.00 - 16.00 uur