Dagje Amsterdam: Hoe werkt het?

Activeren deelname

Speel nu via www.bankgiroloterij.nl/amsterdam mee met een (extra) lot in de BankGiro Loterij en krijg gegarandeerd uw welkomstcadeau: een Dagje Amsterdam voor twee personen. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. 

Uw welkomstcadeau

U ontvangt uw welkomstcadeau automatisch zodra uw inschrijving verwerkt is. Het Dagje Amsterdam voor twee personen bestaat uit toegangskaarten voor het Rijksmuseum, een rondvaart door de Amsterdamse grachten en een 3-gangen diner bij Humphrey’s.

Meespelen met de BankGiro Loterij

De laatste 5 cijfers van uw bankrekeningnummer zijn uw lotnummer. Door mee te spelen met een (extra) lot machtigt u de BankGiro Loterij tot wederopzegging om voor elk lot per trekking € 12,50 (incl. HoofdprijsVerdubbelaar á € 0,50 per trekking) van uw rekening af te schrijven. U speelt met 15 trekkingen per jaar mee. Elke maand maakt u als deelnemer van de BankGiro Loterij kans op honderdduizenden bijzondere prijzen.

Uitslagen

De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden op de 10e van de eerstvolgende maand bekendgemaakt op de uitslagenpagina. U bepaalt zelf hoelang u meespeelt. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Neem hiervoor contact op met onze Ledenservice: 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek) of kijk op Klantenservice

WeekprijsVerdubbelaar 

De Weekprijs is € 25.000,-. Speelt u mee met de HoofdprijsVerdubbelaar, dan verdubbelt deze hoofdprijs automatisch als u deze wint. Wilt u zonder Verdubbelaar meespelen? Bel dan met onze Ledenservice: 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). 

De miljoenen uit de Kluis

De miljoenenprijs uit de Kluis gaat er een aantal keer per jaar uit en wordt verdeeld onder alle deelnemers met de winnende 5 cijfers.

Goede doelen

Met uw deelname aan deze actie steunt u het Rijksmuseum.