DeelnemersVoordeel

Speciaal voor deelnemers in de BankGiro Loterij is er DeelnemersVoordeel. Met exclusief voordeel en bijzondere arrangementen, als dank voor het steunen van onze culturele partners. Speelt u al mee? Registreer u dan gratis voor Mijn BankGiro Loterij en profiteer direct.

Huidig aanbod

 • Première Wibi Soerjadi op Nederlands Film Festival

  Als deelnemer van de BankGiro Loterij kunt u samen met uw gast aanwezig zijn bij de officiële première van de documentaire over Wibi Soerjadi op 30 september aanstaande. Deze première zal plaatsvinden tijdens het Nederlands Film Festival, een bijzonder evenement, waar tout bekend Nederland bij aanwezig zal zijn! De film geeft een bijzonder kijkje in het leven van één van Neerlands bekendste pianisten en hij zal u trakteren op een exclusief optreden. Heel erg bijzonder dus!

  Première Wibi Soerjadi op Nederlands Film Festival
 • De opening van het Nederlands Film Festival bijwonen?

  Als deelnemer van de BankGiro Loterij maakt u kans om samen met uw gast bij de officiële opening aanwezig te zijn! De opening van het festival is op 23 september aanstaande, en de openingsfilm is de film ‘J. Kessels’ met o.a. Frank Lammers. De publiekspremière is een echte rode loper-beleving inclusief fotomoment. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats in hartje Utrecht, op de Oude Gracht.

  De opening van het Nederlands Film Festival bijwonen?
 • Bezoek de première van de Nederlandse film Café Derby

  Als deelnemer van de BankGiro Loterij maakt u kans om bij een première aanwezig te zijn van ‘Café Derby’. Eén van Neerlands bekendste actrices Monic Hendrickx speelt in een coming of age drama: de première van deze bijzondere film vindt plaats tijdens het Nederlands Film Festival op 26 september, in het Louis Hartlooper Complex.

  Bezoek de première van de Nederlandse film Café Derby
 • Met korting slapen op unieke Monument en Bed locaties

  Altijd al willen logeren in een oude watermolen of in een bedstee van een 17e-eeuws huis? Sinds kort is dit mogelijk op de prachtige Monument en Bed locaties van Hendrick de Keyser. Met uw deelname aan de BankGiro Loterij steunt u de vereniging en overnacht u met maar liefst 15% korting!

  Met korting slapen op unieke Monument en Bed locaties

DeelnemersVoordeel

DeelnemersVoordeel

U vindt het op uw persoonlijke pagina

Aanmelden