Dagje uit naar de Apenheul

Prijzenkermis - dagje uit voor 4 personen naar Apenheul

Een dagje uit naar de Apenheul is altijd verrassend. Met de gratis Apenheul kaartjes uit de BankGiro Loterij Prijzenkermis beleeft u gegarandeerd een leuk dagje uit. U ontvangt 4 toegangskaarten als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij Prijzenkermis. Dat is een te gekke Apenheul aanbieding! In het groene dierenpark loopt u tussen de apen. Het park ligt midden op de Veluwe in het natuurgebied Berg&Bos en is nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.

Uiteraard ziet u in de Apenheul heel veel apen. Het park heeft apen uit verschillende werelddelen zoals Afrika, Zuid-Amerika en Azië. De Apenheul is anders dan gewone dierentuinen omdat er vrijwel geen hekken zijn. De meeste apen lopen gewoon tussen de mensen. Uiteraard geldt dit niet voor alle apen want de gorilla’s lopen niet vrij rond. Oerang-Oetangs leven op ruime eilanden waar je vanaf een afstand kunt zien hoe ze leven in hun natuurlijke omgeving. Naast apen leven er ook beren, ara’s en schapen in het park. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

Dagje uit Apenheul

De Apenheul is erg geschikt om met het hele gezin naartoe te gaan en is leuk voor jong en oud. Het park is gelegen aan de rand van Apeldoorn en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Speel mee

Het dagje uit naar de Apenheul is voor 4 personen en is geldig tot en met 01-11-2015.  Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.apenheul.nl.

Andere dagjes uit: