Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp

Kijk en beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Diergaarde Blijdorp Rotterdam maakt u in een dag een ontdekkingsreis door de vele werelddelen. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met giraffen. Maak in het geheel overdekte Oceanium een wandeling over de zeebodem en maak kennis met  zwartpunthaaien en zeeschildpadden.

Amazonica, het mooiste en grootste vlinderparadijs van Europa vindt u nu in Diergaarde Blijdorp. Laat u omringen door duizenden kleurrijke, tropische vlinders. Bewonder na vijftig jaar afwezigheid in Nederland weer zwarte neushoorns in de prachtig gerenoveerde Dikhuidenvleugel. Heeft u het ondeugende jonge olifantje Nhi Linh al ontmoet in het tropische bos Taman Indah? Pas onderweg wel op voor de apenstreken van gorilla Bokito.

U ontvangt 2 cadeaubonnen voor 1 persoon. De cadeaubonnen zijn geldig tot 31-12-2015. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.diergaardeblijdorp.nl

Speel mee en ontvang gratis toegang

Speel mee en ontvang het cadeaupakket

Dierentuin naar keuze

Naast Blijdorp in Rotterdam kunt u ook kiezen voor een andere dierentuin. U kunt kiezen voor twee kaartjes voor Artis in Amsterdam, de oudste dierentuin van Nederland gelegen in hartje Amsterdam. Of bezoek het Ouwehands Dierenpark in Rhenen waar u op expeditie Berenbos kunt gaan om meer te weten te komen over de bruine beren en wolven.