Dagje uit Ouwehands Dierenpark

Dagje uit voor 2 personen naar Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen met hun jongen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Dat is Ouwehands Dierenpark in een notendop. Een garantie voor plezier!

Met de twee Ouwehands Dierenpark entreekaarten uit het cadeaupakket t.w.v. € 80,- beleeft u een leuk dagje uit in Rhenen. U ontvangt twee toegangskaarten als u gaat meespelen in de BankGiro Loterij, een geweldige aanbieding.

Expeditie Berenbos

Sinds 2014 is Ouwehands Dierenpark een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos.

Dagje uit Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een avontuurlijke dierentuin. In het bosrijke park leven onder andere flamingo’s, stokstaartjes, gibbons, tijgers, kamelen en wrattenzwijnen. Er is ontzettend veel te zien, genoeg voor een hele dag vermaak.

Speel mee

Het dagje uit naar Ouwehands Dierenpark is voor 2 personen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.ouwehand.nl

Andere dagjes uit: