VVV bon

VVV-bon ter waarde van € 25,-

In het Cadeaupakket zit een VVV-bon en u bepaalt zelf waar u uw VVV-bon aan besteedt. En er valt veel te kiezen! Bijvoorbeeld het nieuwste boek van uw favoriete schrijver of iets moois voor in de tuin. Wist u dat u met de VVV-bon ook uit eten kunt of een attractiepark kunt bezoeken?

Speel mee

Met ruim 23.000 aangesloten acceptanten vindt u altijd iets naar uw smaak. De cadeaubon is onbeperkt geldig. Op de website van VVV kunt u vinden waar u uw VVV-bon kunt inleveren. U kunt zoeken op uw postcode om te zien welke winkels er in uw omgeving aangesloten zijn, maar u kunt ook op winkelnaam zoeken. Het leuke is dat de inleverpunten variëren van grote landelijke winkelketens tot unieke lokale winkeltjes, van attractieparken tot goede doelen en van horecagelegenheden tot musea. Door deze ruime besteedbaarheid kunt u altijd een inleverpunt naar smaak vinden. Dat maakt deze bon ook zo populair, want wie vindt het niet leuk om zelf iets uit te zoeken?

Over de VVV-bon

De VVV-bon is al jarenlang een populaire cadeaubon in Nederland, dit komt mede door de brede besteedbaarheid. Vroeger heette de cadeaubon VVV Irischeque en VVV Geschenkbon, sinds 2010 uiten zij de huidige naam. Daarbij is het een voordeel dat de bon onbeperkt geldig is en dus niet kan verlopen. Jaarlijks worden er zo’n 8 miljoen VVV-bonnen verkocht. De VVV-bon is verkrijgbaar in verschillende waarden. De VVV-bon in het Cadeaupakket van de BankGiro Loterij heeft een waarde van € 25,-.

Verder in het cadeaupakket

Een gezellig dagje uit! In het cadeaupakket zitten ook twee kaartjes voor een gezellig familiepark. U heeft de keuze uit: