Dagje uit Duinrell

Prijzenkermis - dagje uit voor 4 personen naar Duinrell

Een dagje naar Attractiepark Duinrell, daar kikkert u van op! Met de gratis Duinrell kaartjes uit de BankGiro Loterij Prijzenkermis beleeft u gegarandeerd een leuk dagje uit. U ontvangt vier toegangskaarten als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij Prijzenkermis. Dit is een geweldige Duinrell aanbieding om gebruik van te maken. In Duinrell zijn er attracties voor echte waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie. Naast het attractiepark kunt u ook plezier beleven in het tropische Tikibad. Dit is geen gewoon zwembad maar het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux. U vindt hier elf unieke glijbanen die de adrenaline door uw lichaam laten stromen. Naast deze supersnelle glijbanen zijn er ook glijbanen voor de hele familie.

Dagje uit Duinrell

Duinrell ligt in Wassenaar, vlakbij Den Haag. Het park biedt voor ieder wat wils, variërend van achtbanen tot aan waterattracties. Ook roeien, midgetgolfen en rodelen behoort tot de mogelijkheden. Met zoveel mogelijkheden wordt het nog een uitdaging om alle attracties in een dag te zien. Zeker als u ook het tropisch Tikibad wilt bezoeken.

Speel mee

Het gratis dagje uit naar Duinrell is voor 4 personen en is geldig tot en met 05-11-2015. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.duinrell.nl

Andere dagjes uit: