Wild Africa - DVD-pakket

DVD-pakket natuurdocumentaires

Ontdek het onbekende Afrika thuis op de bank, met het DVD-pakket Great Migrations en Wild Africa. Met indrukwekkende beelden van afgelegen locaties, weelderige oerwouden, imposante vulkanen en verdwenen eilanden.

Beide documentaires laten je op ontroerende, bijzondere wijze kennismaken met het rijke planten- en dierenleven dat dit enorme contintent rijk is.

Great Migrations

Great Migrations geeft een nieuwe betekenis aan het woord ‘bewegen’. Deze zevendelige serie neemt u mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Great Migrations vertelt het verhaal van diersoorten en hun overlevingstocht. Reizen die worden ingegeven door het meest basale instinct: overleven! Het team van National Geographic werkte maar liefst 2,5 jaar aan de opnamen en lede meer dan 650.000 kilometer af op alle zeven continenten. Het resultaat is verbluffend!

Wild Africa

Wild Africa laat zien dat Afrika veel meer te bieden heeft dan uitgestrekte vlaktes waar leeuwen jagen op antilopen. Dit werelddeel wordt niet voor niets ‘het hart van de aarde’ genoemd. Afrika is in feite een geïsoleerde kern die zich ongeveer 100 miljoen jaar geleden definitief heeft losgemaakt van alle overige continenten. Het planten- en dierenleven is ongekend en deze DVD-collectie laat u de mooiste beelden hiervan zien. Weelderige oerwouden, barre woestijnen, imposante vulkanen en verdwenen eilanden zullen allemaal aan bod komen.

Speel mee

Verder in het cadeaupakket