Gratis kans

Gratis* kans op uw deel van € 1,5 miljoen

Speel de eerste maand gratis mee met de BankGiro Loterij en maak direct kans op
uw deel van € 1,5 miljoen en honderdduizenden andere prijzen! Als u nu besluit om mee te gaan spelen is de eerste speelronde gratis waardoor u dus gratis kans maakt op uw deel van € 1,5 miljoen!

* Na de eerste gratis speelronde gaat u betaald verder meespelen, zolang u zelf wilt.

Hoe werkt de actie?

Als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij naar aanleiding van de Gratis kans op uw deel van € 1,5 miljoen actie is de eerste stap het invullen van uw gegevens. Daarna kunt u een (extra) lot kopen. Nadat uw aanmelding is verwerkt ontvangt u binnen 2 weken een bevestiging thuis.

Als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij maakt u kans op alle prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen, waaronder mooie geldprijzen en nog veel meer andere prijzen zoals dagjes uit, cadeaukaarten, een stedenreis naar keuze en prijzen naar keuze. Het mooie is dat u de eerste maand gratis kunt winnen! De laatste 5 cijfers van uw bankrekeningnummer vormen uw lotnummer. Deze cijfers worden gevolgd door 2 letters. Op de 10e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt op de BankGiro Loterij uitslagenpagina.

Prijzen winnen en cultuur in Nederland steunen

Het is natuurlijk fantastisch om prijzen te winnen en met een gemiddelde winkans van  1 op 3 komt dit wel erg dichtbij. Daarnaast is het ook geweldig om cultuur in Nederland te steunen. In onze snel veranderende wereld zijn musea misschien wel belangrijker dan ooit. Musea verbinden ons met het verleden, met het nu, met het grote verhaal van ons allemaal. Dankzij de BankGiro Loterij kunnen Nederlandse  musea dat enorme cultuur kapitaal bewaren.

Bekijk de actie