Ontvang uw VIP-STEDENTRIP pakket

Op VIP-STEDENTRIP naar uw favoriete stad?

Er ligt een leuke stedentrip voor u in het verschiet! U ontvangt van ons namelijk een pakket voor een tweepersoons VIP-STEDENTRIP t.w.v. € 90,- als u via deze actie gaat meespelen in de BankGiro Loterij. De bestemming kiest u zelf.

Daarnaast maakt u met uw deelname natuurlijk elke trekking kans op het volledige prijzenpakket van de BankGiro Loterij.

Ja, ik wil op stedentrip

Inhoud VIP-STEDENTRIP pakket

Als u gaat meespelen in de BankGiro Loterij ontvangt u binnen 2 weken uw welkomstcadeau: een pakket voor een VIP-STEDENTRIP. Hiermee bent u verzekerd van een volledig verzorgd dagje uit in uw favoriete stad. Begin de dag bijvoorbeeld met een stuk appelgebak en een kopje koffie, bezoek samen gratis een topmuseum en sluit de dag af met een fantastisch diner. Uw pakket bevat namelijk:

  • Een driegangendiner voor 2
  • Museumbezoek voor 2
  • HEMA shoptegoed


Kies zelf uw favoriete stad

Welke stad in Nederland wilt u nog graag bezoeken? Als u gaat meespelen kiest u zelf uw favoriete stad. Wat dacht u bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Groningen of Rotterdam?

Op stedentrip naar Amsterdam?

Kiest u voor Amsterdam? Dan kunt u tal van musea bezoeken! In de hoofdstad vindt u onder andere het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, de Hermitage, NEMO Science Museum, het Stedelijk Museum, Het Scheepvaartmuseum en het Anne Frank Huis. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART loopt u bij al deze musea gratis naar binnen. Uw introducé kan de tijdelijke VIP-KAART gebruiken die u in uw VIP-STEDENTRIP pakket vindt.

Uw dinervoucher kunt u in Amsterdam op twee locaties inleveren. Geniet van een 3-gangen menu à la carte bij Humphrey's aan de Nieuwezijds Kolk óf de Spuistraat.

Op stedentrip naar Eindhoven?

Breng in Eindhoven, na een ochtend uitgebreid winkelen, een bezoek aan het Van Abbemuseum, met een bijzondere collectie hedendaagse kunst. Met ruim 2.700 kunstwerken is het Van Abbemuseum een van de meest toonaangevende musea op dit gebied in Europa.

Vanuit het Van Abbemuseum loopt u in een klein kwartiertje naar het Wilhelminaplein, waar u samen bij Humphrey's kunt genieten van een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten.

Op stedentrip naar Groningen?

Gaat u op stedentrip naar Groningen? Maak een uitgebreide wandeling door de fraaie binnenstad, geniet van een broodje rookworst en laat u verrassen door de prachtige collectie van het Groninger Museum. Zo zijn in het museum archeologische vondsten en portretten van vooraanstaande Groningers uit afgelopen eeuwen te zien. Daarnaast zijn er regelmatig bijzondere tentoonstellingen te bezoeken.

Honger gekregen? Op 600 meter van het museum, op de Vismarkt, kunt u bij Humphrey's samen uitgebreid dineren van uw voucher uit het welkomstpakket.

Op stedentrip naar Rotterdam?

Besluit u een bezoek te brengen aan Rotterdam? Begin dan op tijd met plannen. In de populaire havenstad kunt u namelijk maar liefst 4 musea gratis bezoeken: de Kunsthal Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, het Nederlands Fotomuseum en Museum Boijmans Van Beuningen.

Uw shoptegoed kunt u in de Koopgoot spenderen. Midden in de gezellige winkelstraat, vlakbij het Beursplein, is een enorme HEMA gevestigd. Met de cadeaukaart kiest u uw eigen cadeau uit het leuke en gevarieerde assortiment.

Uw dinervoucher kunt u op twee locaties verzilveren. Aan de andere kant van de Erasmusbrug, op de Kop van Zuid, zit een vestiging van Humphrey's naast Hotel New York. Liever eten op loopafstand van de binnenstad? Ook bij Humphrey's op de Binnenrotte kunt u terecht!

Prijsladder