Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen met hun jongen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Dat is Ouwehands Dierenpark in een notendop.

Expeditie Berenbos

Sinds 2014 is Ouwehands Dierenpark een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Speelt u mee? Dan ontvangt u 2 cadeaubonnen voor 1 persoon. De cadeaubonnen zijn geldig tot 31-12-2015.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.ouwehand.nl

Speel mee en ontvang gratis toegang

Speel mee en ontvang het cadeaupakket

Dierentuin naar keuze

Naast Ouwehands Dierenpark in Rhenen kunt u ook kiezen voor een andere dierentuin. U kunt kiezen voor twee kaartjes voor Artis in Amsterdam, de oudste dierentuin van Nederland gelegen in hartje Amsterdam. Of bezoek Diergaarde Blijdorp in Rotterdam waar u binnen een dag een ontdekkingsreis maakt tussen diverse werelddelen.

Instagram

Volg @bankgiroloterij voor prachtige foto's van bekende Instagram-fotografen!