Dagje uit Slagharen

Prijzenkermis - dagje uit voor 4 personen naar Slagharen

Een dagje uit naar Slagharen is altijd leuk. Met de gratis Slagharen entreekaarten uit de BankGiro Loterij Prijzenkermis beleeft u gegarandeerd een leuk dagje uit. U ontvangt 4 toegangskaarten als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij Prijzenkermis. Dat is een geweldige aanbieding voor Slagharen. In attractiepark Slagharen maakt u het ene avontuur na het andere mee. Reis van het Wilde Westen naar Mexico, ga op zoek naar goud in Yellowstone of vier carnaval in het oude en ritmische New Orleans. In Slagharen vindt u meer dan 40 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Ontdek uw favoriete attractie en ervaar plezier met het hele gezin.

Dagje uit Slagharen

Attractiepark Slagharen ligt in Overijssel en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Slagharen bestond in 2013 alweer 50 jaar en opende vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Adventureland! Als u van spanning en sensatie houdt is de achtbaan Flying Cloud of de Big Wheel aan te raden. Als u het liever wat rustiger aandoet is de Cable Car of de Monorail geschikt.

Speel mee

Het dagje uit naar attractiepark Slagharen is voor 4 personen en is geldig tot 31-10-2015. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.slagharen.com.

Andere dagjes uit: