Wat kunt u winnen?

Iedere trekking maakt u kans op meer dan honderdduizend prachtige prijzen, zoals cadeaubonnen, stedenreizen en keuzeprijzen. Daarnaast maken we alle dagen een winnaar bekend van € 10.000,- en gaat er elke week € 100.000,- uit. Daarnaast speelt u elke maand mee voor de hoofdprijs van maar liefst € 1 miljoen!

Bekijk de prijzenpot

alle dagen prijs

Hoe weet u of u heeft gewonnen?

Winnende lotnummers worden iedere 10e van de maand bekendgemaakt in de maanduitslagen. We houden u hiervan op de hoogte door middel van de maandelijkse uitslagen e-mail. Daarnaast maken wij dagelijks de winnaars van de weekprijzen bekend. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.

Ja, ik wil de uitslagen ontvangen

Wat winnen de culturele organisaties?

Wij zijn blij met onze deelnemers en de culturele organisaties zijn dat ook! Met uw deelname steunt u ruim 90 organisaties die zich inzetten voor cultuur en erfgoed in Nederland. Minimaal 40% van uw inleg gaat hier direct naar onze culturele partners. U kunt ook geoormerkt voor een culturele organisatie meespelen.

Meer over de culturele organisaties

Lot BankGiro Loterij

Wat kost een lot?

Een lot kost 14 euro per trekking. 45% (in 2021 40%) van uw inleg gaat rechtstreeks naar onze culturele partners. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op fantastische prijzen! Opzeggen kan op elk moment.

Vanaf januari 2021 bedraagt de lotprijs 14,25 euro per trekking

Ja, Ik wil meespelen

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?

Jaarlijks zijn er vijftien trekkingen bij de BankGiro Loterij. Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen en drie extra trekkingen. De extra trekkingen hebben een aangepast prijzenpakket met opvallende prijzen!

Meer over extra trekkingen
Bekijk alle trekkingsdata

Beleef meer met de VIP-KAART

De BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u gratis bij uw deelname aan de BankGiro Loterij en is geldig zolang u meespeelt! Met de VIP-KAART krijgt u gratis toegang tot ruim 100 musea en tot maar liefst 50% korting op musicals, bioscopen, theaters, concerten, kastelen en dierenparken.

Bekijk het VIP-KAART aanbod


Wat kunt u doen op uw persoonlijke pagina?

Op uw persoonlijke pagina vindt u een overzicht van uw loten en gewonnen prijzen, kunt u uw gegevens wijzigen en meedoen aan leuke winacties.

 Ik heb nog geen persoonlijke pagina


VIP-PUNTEN

VIP-PUNTEN sparen

Speelt u mee met de BankGiro Loterij? Dan spaart u automatisch VIP-PUNTEN. Hoe langer u meespeelt, hoe groter de geldprijs waar u kans op maakt.

Meer over VIP-PUNTEn spareN