Prijsuitreiking aan de winnares van de HEMA winweken, december 2014.

Uitslagen overige acties

Heeft u aan een actie van de BankGiro Loterij meegedaan? Hier vindt u de uitslagen.

 • Winnaars Dierentuin zoekplaat

  Van 6 t/m 27 mei 2019 kon op bankgiroloterij.nl/zoekplaat een online zoekspel gespeeld worden. Deelnemers aan de actie konden gratis kans maken op een set van 4 kaartjes voor een dierentuin naar keuze t.w.v. max. € 100,-.

  Bekijk uitslagen
 • Winnaar Silent Quizco kijkersvraag

  Door het kijken van de Silent Quizco en het beantwoorden van de kijkersvraag via bankgiroloterij.nl/quiz konden deelnemers aan deze actie gratis kans maken op € 250,-.

  Bekijk uitslagen
 • Winnaars Woordzoeker

  Van 14 maart t/m 31 mei 2019 maakte men door het oplossen van een woordzoeker in één van de aangesloten dagbladen gratis kans op prachtige prijzen.

  Bekijk uitslagen
 • Winnaar Koffietijd '360 studio foto'

  Van 18 t/m 23 april 2019 kon men via Facebook gouden eieren tellen en dit doorgeven via bankgiroloterij.nl/studio. Deelnemers aan de actie konden gratis kans maken op een luxe High Tea in Hotel The Grand in Amsterdam.

  Bekijk uitslagen
 • Winnaar aantal eitjes in Koffietijdmok

  Van 18 t/m 23 april 2019 kon men via Facebook gokken hoeveel gouden eieren er in de Koffietijdmok zaten en dit doorgeven via bankgiroloterij.nl/mok. Deelnemers aan de actie konden gratis kans maken op een Kenwood keukenmachine ter waarde van € 399,-.

  Bekijk uitslagen
 • Winnaars Gouden Ei memory

  Van 5 t/m 23 april 2019 kon op bankgiroloterij.nl/memory Gouden Ei memory gespeeld worden. Deelnemers aan de actie konden gratis kans maken op € 250,- of 1 van de 10 HEMA cadeaukaarten t.w.v. € 10,-.

  Bekijk uitslagen